ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

“Χαμός” στον ΣΥΡΙΖΑ! Υπέβαλε την παραίτησή του ο Παπαδημούλης!

“Φωτιά” στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ με έντονο παρασκήνιο και τον Δημήτρη Παπαδημούλη να δηλώνει την πρόθεση του για παραίτηση στον Αλέξη Τσίπρα

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από την υπόθεση ακινήτων του Δημήτρη Παπαδημούλη, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει την πρόθεση του για  παραίτησή  στον Αλέξη Τσίπρα

«Έκανες λάθος με αυτό που έκανες, έβλαψες πρώτα τον εαυτό σου και μετά την ευρωομάδα» είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στέλιος Κούλογλου και ζήτησε να παραιτηθεί από επικεφαλής της ευρωομάδας ο κ. Παπαδημούλης, καθώς όπως είπε οι επιπτώσεις από τις ενέργειές του στο κόμμα είναι πολύ σοβαρές.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι εδώ και 40 μέρες δέχεται τις επιθέσεις της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας γιατί, όπως είπε, ανέδειξε το θέμα της λίστας των χρημάτων που δόθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και είπε πως αν και οι υπόλοιποι θεωρούν ότι πρέπει να αντικατασταθεί, να παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρενέβη τότε στη συζήτηση και επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκτονώσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη. Όπως είπε αρχικά «δεν ήταν παράνομο αυτό που έκανε ο Δημήτρης», αλλά «οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν επιβαρυντικές για το κόμμα». Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν, επισήμανε, τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή Newsit, the caller