33.000 συμμετοχές στο πρώτο διαδικτυακό Poll των αναγνωστών – ΝΕΟ Poll μέχρι 22 Νοεμβρίου

Το πρώτο poll των αναγνωστών του The Socialist, έλαβε τέλος την Δευτέρα το πρωί. 33.343 ψήφοι συλλέχθηκαν  και έδειξαν “μάχη για 3” για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. 

Ακόμα μια φορά να επισημάνουμε πως δεν αποτελεί δημοσκόπηση, ούτε το Poll στην αρχική μας σελίδα είναι ένα επιστημονικό εργαλείο , ωστόσο , στο πλαίσιο της διάδρασης με τους αναγνώστες μας, είναι εφικτό να συγκεντρώσεις ένα μεγάλο πλήθος εκτιμήσεων οι οποίες μπορεί να σου δώσουν κάποια στοιχεία προς συζήτηση.

33 χιλιάδες ψήφοι αναγνωστών έδειξαν πως μιλάμε για ένα “ντέρμπι” για 3 

Η μάχη όπως φαίνεται θα διεξαχθεί μεταξύ Γιώργου Α. Παπανδρέου, Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου με την πλειοψηφία των ψήφων να καταλήγουν μεταξύ των τριών “μονομάχων” για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν θα μιλήσουμε για προβάδισμα κάποιου υποψηφίου έναντι κάποιου άλλου αφού η μεθοδολογία συλλογής εκτιμήσεων στην 1η ψηφοφορία, δεν είναι επιστημονική μα ενδεικτική.

 

“Τρέχει ΝΕΟ POLL” 

Μετά την μεγάλη  συμμετοχή στο πρώτο διαδραστικό ΓΚΑΛΟΠ που κάναμε μεταξύ των αναγνωστών του THE SOCIALIST, απευθυνθήκαμε σε ειδικούς διεξάγοντας ένα νέο poll το οποίο έχει σοβαρές “δικλείδες ασφαλείας” δίνοντας εφ’άπαξ το δικαίωμα 1 ψήφου ανά αναγνώστη με ημερομηνία έναρξης την σημερινή και ημερομηνία λήξης τα μεσάνυχτα της 22ης Νοεμβρίου.

Στην αρχική μας σελίδα στο thesocialist.gr σας περιμένουμε να συμμετέχετε στο νέο ερώτημά μας: “

“Ποιός πιστεύετε πως μπορεί να κάνει την παράταξη πρωταγωνιστή των εξελίξεων;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ