Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποκλοπές: “Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω νομικά” τονίζει ο Ανδρουλάκης – Σιγή ιχθύος από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο

Published

on

Σχετικά με δημοσιεύματα για την άρνηση της ΕΥΠ να εισφέρει στοιχεία στην ΑΔΑΕ για την παράνομη παρακολούθηση του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ευρισκόμενος στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά ανέφερε:

«Διάβασα σήμερα ένα ρεπορτάζ και περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής για να τοποθετηθώ. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ξεκάθαρη: Πρέπει να ενημερωθώ νόμιμα για την τυπική αιτιολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το 2024 σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, οι μυστικές υπηρεσίες δεν σέβονται τη δικαιοσύνη και, μάλιστα, την ανώτατη δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα είναι ένα τεράστιο πολιτικό κόστος και μια ακόμα μαύρη σελίδα στην διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Περιμένω, λοιπόν. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω νομικά, διότι αν κάποιος φανταστεί μια τέτοια απάντηση, θα έχει νομικές επιπτώσεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στο ρεπορτάζ της Καθημερινής “ότι η ΕΥΠ δεν παρείχε διευκρινίσεις σχετικά με τον λόγο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και παρέπεμψε την ολομέλεια της ΑΔΑΕ σε πληροφορίες που υπάρχουν αποτυπωμένες στη διάταξη άρσης απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.” τήρησε σιγή ιχθύος