Α.Λοβέρδος από τις Σέρρες «Καλοδεχούμενοι όλοι. Κάθε πολίτης που έρχεται για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή»

«Καλοδεχούμενοι όλοι. Κάθε πολίτης που έρχεται για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή»

Μήνυμα νίκης και προοπτικής έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από τις Σέρρες δηλώνοντας ότι είναι όλοι καλοδεχούμενοι.


 «Κάθε πολίτης που έρχεται από άλλο κόμμα για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή. Όταν το 2004 καθιερώσαμε την ανοικτή ψηφοφορία σε αυτό σκοπεύαμε: να έρθουνε πολίτες από άλλα κόμματα και να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε στις τάξεις μας. Άρα καλοδεχούμενοι όλοι.

Εγώ βλέπω προσέλευση πολιτών. Και βλέπω προσέλευση πολιτών που ψήφισαν ΝΔ το 2019 και γυρίζουν πίσω. Και αυτούς τους εκφράζω γιατί είναι πολίτες του κέντρου που σκέφτηκαν το 2019 να μην βγει ο Τσίπρας.
Βλέπω πολίτες που έρχονται πίσω που επί δέκα χρόνια δεν έχουν ψηφίσει τίποτε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010. Έρχονται κι αυτοί.
Όπως επίσης συναντώ πολίτες που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολύ δυσαρεστημένοι και μου λένε αν βγεις θα έρθουμε γιατί θα ξέρουμε ότι πάμε σε μεγάλο κόμμα, σε μικρό δεν γυρνάμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Α.Λοβέρδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ