ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Πιάστηκε αδιάβαστος” ο Υπουργός Τουρισμού, Χ.Θεοχάρης – “Βγήκε κάρτα” στο BBC Live!

“Πιάστηκε αδιάβαστος” ο Υπουργός Τουρισμού, Χ.Θεοχάρης – “Βγήκε κάρτα” στο BBC Live!

Σχετικά με την κατάσταση στα ελληνικά νησιά και την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών όσοι προσγειώνονται σε αγγλικά αεροδρόμια και έρχονται από τη Λέσβο, την Τήνο, τη Σέριφο, τη Μύκονο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο, ρωτήθηκε ο Ελληνας υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, από Βρετανίδα δημοσιογράφο του BBC και όπως φαίνεται βρέθηκε επιεικώς σε αμηχανία.

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ -ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο υπουργός Τουρισμού απέφυγε να δώσει αριθμούς, λέγοντας ότι θα επανέλθει, αλλά η δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας τον, αν τα κρούσματα είναι λιγότερα από 20 ανά 100.000 κάτοικοι, που είναι και το όριο που έχει θέσει για καραντίνα η βρετανική κυβέρνηση. «Σε πολλά απ’ αυτά τα νησιά, ναι φυσικά», απάντησε χαμηλοφώνως ο Χ. Θεοχάρης.

«Γιατί δεν σχολιάζετε», επέμεινε η δημοσιογράφος και ο Χάρης Θεοχάρης απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος, το μόνο που λέω είναι ότι μοιραζόμαστε τις πληροφορίες μεταξύ μας και είναι δικαίωμα της κάθε κυβέρνησης να πάρει τέτοιες αποφάσεις».

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά: "Αυτό είναι το μοντέλο για άνοιγμα με ασφάλεια που προτείνουμε"

Δήλωση-παρέμβαση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για επιδότηση Aegean: "Ναι υπό 2 βασικές προϋποθέσεις" -"Μακάρι η κυβέρνηση να έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον για τους μικρομεσαίους"

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής για την…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Σκανδαλίδης: "Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς σχέδιο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα."

Σε ομιλία του στη Βουλή, ο Βουλευτής του Κινήματος…
Read more