“Αιχμές” Μοίραλη για την Δημοτική αρχή της Πάτρας: “Κινδυνεύουμε ως Δήμος με 10.000ευρώ πρόστιμο ημερησίως γιατί δεν έχουμε ναυαγοσώστες!”

Ένα σημαντικό ζήτημα για τον Δήμο Πατρέων, αναδεικνύει με ανάρτησή του, το μέλος της Κ.Ε του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Μοίραλης.

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, το λιμεναρχείο μπορεί να επιβάλει πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ ημερησίως για τις παραλίες που δεν έχουν ναυαγοσώστη.

Η ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Νίκου Μοίραλη:

Από σήμερα και για κάθε μέρα που ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ο τρίτος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας, δεν έχει ναυαγοσώστες στις παραλίες της Πάτρας θα λαμβάνει το πρόστιμο των 10.000 ευρώ ημερησίως από το λιμεναρχείο.
Αν φύγει όλος ο Ιούνιος με τα σημερινά δεδομένα θα πληρώσουμε ως πόλη 300.000 ευρώ για μια αδυναμία της δημοτικής αρχής να προνοήσει, να προβλέψει και να προγραμματίσει τα δέοντα.
Στο δεύτερο κομμάτι, της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, που είναι υπεράνω χρημάτων, εύχομαι να μην φανούν οι τραγικές ελλείψεις στους ναυαγοσώστες και να μην θρηνήσουμε θύματα στις θάλασσες της Πάτρας.
Δυστυχώς δεν αρκεί δήμαρχε να είσαι καλός άνθρωπος για να υποστηρίξεις τη θέση του πρώτου πολίτη της Πάτρας, απαιτείται σύνεση, οργάνωση, μεθοδικότητα και καλούς συνεργάτες…
Κάπου χωλαίνει η δημοτική αρχή…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ