Α.Λοβέρδος: “Μπορώ καλύτερα από την Φ.Γεννηματά”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ “Πρώτο Θέμα”, ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής

“Ανέβασε τόνους” ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Σε ερώτηση γιατί το ΚΙΝΑΛ κάνει “χαμηλές πτήσεις” στις δημοσκοπήσεις, ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε απάντηση: «η αμφιθυμία μέχρι στιγμής σε πολλά θέματα έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα». Ενώ τόνισε  «μπορώ καλύτερα».

Ενώ συνεχιζόντας, επισήμανε: «Το βασικό πρόβλημα του κόμματος είναι να απαγκιστρωθεί από τη στασιμότητα, να μην την αναπαράγει άλλο. Αυτό το ποσοστό δεν επιτρέπει σε ένα κόμμα να συνεργαστεί γιατί θα το καταπιούν. Δείχνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν το αφήνει να μεγαλώσει», σημείωσε. Όσον αφορά τις συνεργασίες, τόνισε ότι σε αυτά τα ποσοστά είναι δύσκολες, διότι θα το καταπιούν». Γίνεσαι όπως είπε, «ευάλωτος πολιτικά». «Μπορώ να πετύχω, να συμβάλλω, ώστε να επιτύχουμε τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστώνπου θα τον καταστήσει κύριο παράγοντα, ένα μάχιμο κόμμα», υπογράμμισε.

Σχετικά με τα “Δεξιάς πτέρυγας του ΚΙΝΑΛ” 

“Κανένας δεν τόλμησε να με κοιτά στα μάτια και να μου πει “είσαι Δεξιός”. Μιλά το έργο μου, οι υπογραφές μου σε έργα ΠΑΣΟΚ ως Υπουργός της Δημοκρατικής Παράταξης που άλλαξαν τον ρου της πολιτικής στην χώρα μας”

“Δεν υπάρχει θέμα σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ -Αυτόνομη πορεία και ενίσχυση της παράταξης”

«Διέσυρε και τραυμάτισε την έννοια του προοδευτισμού», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος. «Όταν είσαι στο 6% αυτός που σου προτείνει συνεργασία θέλει να σε καταπιεί, δεν θέλει να σε σεβαστεί, αν παρακάμψεις τα μεγέθη της πολιτικής δύναμης, τότε κακό του κεφαλιού σου», είπε. Ενώ υπογράμμισε, την αυτόνομη πορεία του Κινήματος και την ενίσχυση του.

“Δεν ασχολούμαι πλέον με την καθαίρεσή μου από την θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, ό,τι είχα να πω το είπα τότε” , τόνισε, σε ερώτηση για το πως σχολιάζει την αποπομπή του από την Φ.Γεννηματά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ