Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Λοβέρδος: “Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στήθηκε το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα”

Δημοσιεύτηκε

στις

«Από όσα προέκυψαν από την έρευνα συνάγεται το συμπέρασμα πως η παρούσα υπόθεση αφορά στο μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα που έδρασε ποτέ στη χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

Ως το μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα χαρακτήρισε τον μηχανισμό Ρασπούτιν ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της σκευωρίας Novartis το οποίο ζητά την δίωξη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για οκτώ βαρύτατα αδικήματα.

«Από όσα προέκυψαν από την έρευνα συνάγεται το συμπέρασμα, πως η παρούσα υπόθεση αφορά στο μεγαλύτερο παραδικαστικό κύκλωμα που έδρασε ποτέ στη χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σε άλλο σημείο τα θεμέλια του κυκλώματος.

«Ποια όμως ήταν τα χαρακτηριστικά της δομής του συγκεκριμένου παραδικαστικού κυκλώματος;

• Υπουργός κατά Διαφθοράς, με σκοτεινές και παράνομες προθέσεις, όταν ανέλαβε. Θέση στην εκτελεστική εξουσία, η οποία είναι θέση δυνάμει κατάργησης της διάκρισης των εξουσιών.

• Στον ΑΠ Εισαγγελέας, που διευκόλυνε το σκοτεινό έργο του Υπουργού Διαφθοράς.

• Δυστυχώς, βρέθηκαν όργανα, Εισαγγελείς, οι ελάχιστες εξαιρέσεις από τον κανόνα των έντιμων εισαγγελικών λειτουργών, που εφάρμοζαν τις εντολές του Υπουργού, γνωρίζοντας πολύ καλά πως παραβίαζαν τις προβλέψεις του Συντάγματος και του νόμου.

• ΜΜΕ διαθέσιμα για τα πάντα. Πραγματικοί εκτελεστές.

Στήθηκε, λοιπόν, μία δομή εγκληματική, κατά τη διάταξη του άρθρου 187 παρ 3 του ΠΚ, που η κυβέρνηση τη χρησιμοποίησε κατά βούληση. Πρόκειται για την περίπτωση της συμμορίας του άρθρου 187 παρ.3 ΠΚ».

Διαφήμιση

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε και τα εξής: «Καταγγελίες από εδώ σε αμερικανικές αρχές, αντίδραση των ΗΠΑ σε εξαγόμενες από εδώ καταγγελίες, παρουσίαση στην Ελλάδα των ψευδοκαταγγελιών ως προερχομένων από τις ΗΠΑ τάχα και μετά άνθρακες ο θησαυρός, αλλά εν τω μεταξύ κερδοσκοπία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διακίνηση θεμάτων από εφημερίδες («Δημοκρατία») και από όπου εργαζόταν η Γ.Παπαδάκου.

Κίνηση διωκτικών αρχών.

Οικονομική και προσωπική δολοφονία τριών προσώπων (Μιωνής, Μεταξάς Παπασταύρου).

Ιδιωτικό συμφωνητικό-Monstrum!!!

Εγγυητής-διαπραγματευτής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με αντικείμενο 350.000 ευρώ.

Παράλειψη Τουλουπάκη να εντάξει στη δικογραφία και να αξιολογήσει προϊόν δικαστικής συνδρομής από Κύπρο. Πρόκειται για ισχυρότατη ένδειξη κατάχρησης εξουσίας και παράβασης καθήκοντος.

Διαφήμιση

(Απαλλακτική εισαγγελική πρόταση της 14ης Ιουλίου 2020

«Δυστυχώς, καίτοι η δικαστική Συνδρομή από την Κύπρο είχε φτάσει στην Ελλάδα, ήδη από τον Μάιο του 2016, και αυτός παρείχε τις εξηγήσεις του τον Ιούνιο του 2016, η ένορκη αυτή κατάθεση δεν του γνωστοποιήθηκε ποτέ πριν να παράσχει τις εξηγήσεις του, ούτε έστω πιο μετά, έως την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης τον Νοέμβριο του 2017. Δυστυχώς μάλιστα δεν ελήφθη υπόψιν καθόλου ούτε από τον Εισαγγελέα που προέβη στην άσκηση δίωξης.»). Πρόκειται για την διωκόμενη σήμερα Εισαγγελέα.

Στην υπόθεση Νοβάρτις ακριβώς η ίδια μέθοδος. Εδώ, όμως, έγινε απόπειρα να διαλυθούν δύο ιστορικά κόμματα. Και να συρθούν στην απαξίωση και να δολοφονηθούν ως πρόσωπα και ως πολιτικοί δέκα αθώοι άνθρωποι.

III. Ποιες διατάξεις παραβιάστηκαν;

Παραβίαση 86 Σ : Η δικογραφία Νοβάρτις κρατήθηκε επί τρεις ολόκληρους μήνες στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Και απ’ ό,τι προέκυψε κατά την εξέταση, προετοιμαζόταν επί μήνες. Το αμελλητί του άρθρου 86 του Συντάγματος, δεν παραβιάστηκε απλώς, αλλά συνετρίβη. Οι τρεις Εισαγγελείς Διαφθοράς εγνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι συνέτριβαν το Σύνταγμα.

Παραβίαση 45 Β ΚΠΔ, ως προς τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος στην σκευωρία Νοβάρτις.

Επιχειρήθηκε η παραπλάνηση Βουλής από την Εισαγγελέα Διαφθοράς με μη κατάθεση εγγράφων από Αμερική και με κείμενο συμβιβασμού ΗΠΑ κ Νοβάρτις.

Διαφήμιση

Ας μείνουμε όμως στο 187 παρ 3 ΠΚ, για την εγκληματική οργάνωση, περίπτωση συμμορίας.

Τρεις δημοσιογράφοι, τρεις Εισαγγελείς

Και ένας δημοσιογράφος που εκβίαζε κουκουλοφόρο πως θα μπλέξει αν δεν καταθέσει όσα θα ήθελαν και προδημοσίευε συχνότητα τις αποφάσεις των εισαγγελέων διαφθοράς

Ο Λουίς Μορένο-Οκάμπο, Καθηγητής του Harvard και πρώην Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης ορίζει το 2018 τη δομή του σχήματος Παπαγγελόπουλου ως εξής:

«Ο κ. Μιωνής είναι ο κύριος στόχος μιας αντισημιτικής εκστρατείας από αντισημιτικά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Ο συνδυασμός των αντισημιτικών μέσων που υποστηρίζονται από ένα δίκτυο Ελλήνων δημόσιων λειτουργών υπό την καθοδήγηση του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης αρμόδιου για τη Διαφθορά, κου Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ο κ. Μιωνής το υποκείμενο τα τελευταία πέντε χρόνια ενός δικτύου αβάσιμων ποινικών ερευνών και να εκτεθεί σε δυσφήμηση καθώς και σε υψηλό κίνδυνο φυλάκισης και χρηματικών ζημιών.

Το σχέδιο καθώς και ο χρόνος προόδου του δικτύου ποινικών ερευνών εναντίον του κυρίου Μιωνή, των επαγγελματικών συνεργατών και συγγενών του, υποδεικνύουν τη συμπαιγνία μεταξύ των Ελλήνων δημοσίων λειτουργών αρμόδιων για τις έρευνες, με τον διευθυντή της «Δημοκρατίας» που ηγείται της αντισημιτικής δυσφημιστικής εκστρατείας εναντίον του κου Μιωνή».

Ο Τύπος εν προκειμένω έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Οι δύο συγκεκριμένες εφημερίδες, αλλά και η ΕΡΤ, η δημόσια, υποτίθεται, τηλεόραση.

Διαφήμιση

Ο Δ Παπαγγελόπουλος τα έδινε εκεί, στις συγκεκριμένες δύο εφημερίδες, και τα όργανά του ενεργούσαν τάχα εκ καθήκοντος.

Παραβίαση 239 ΠΚ αμφίδρομη για την κατάχρηση εξουσίας κακούργημα κ πλημμέλημα θα είμαι εκεί για την υποστήριξη της κατηγορίας ως μηνυτής. Ηθικός αυτουργός και φυσικοί αυτουργοί, όπως καταγράφονται στο πόρισμά μας.

Παραβίαση 259 ΠΚ παράβαση καθήκοντος. Ηθικός αυτουργός και φυσικοί αυτουργοί.

Παραβίαση 187 παρ 3, περίπτωση συμμορίας, με εμπνευστή και οργανωτή τον Δ.Παπαγγελόπουλο συμμετέχουν τρεις Εισαγγελείς και τρεις δημοσιογράφοι ενώ πρέπει να ερευνηθεί και ο ρόλος ενός τέταρτου δημοσιογράφου.

Εκβίαση καθώς και Δωροδοκία υπαλλήλου κ κρατικού αξιωματούχου

IV. Ο σκοπός όλων αυτών ;

Μα προκύπτει από σποτ ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και από τις δηλώσεις ΔΠ έξω από Μαξίμου

Διαφήμιση

Από μια γρήγορη ματιά… τα κόμματα να κάνουν αυτοκάθαρση

Μετά στην Βουλή: «δεν εννοούσα πολιτικούς».

Να διαλύσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης επεδίωκαν.

Αυτός ήταν ο σκοπός τους.

Να μακροημερεύσουν πολιτικά δολοφονώντας πολιτικούς αντιπάλους.

Στην προανακριτική αποδέχθηκε την αυτοκάθαρση ως ανάγκη, άρα εννοούσε πολιτικούς.

Αλλά εν τω μεταξύ, την περίοδο 2018-2020 συνέχισαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς τον έλεγχο για γιατρούς ;

Διαφήμιση

Τίποτε, όχι βεβαίως.

Η Ελλάδα τπτ, οι ΗΠΑ το αντίθετο, εκατοντάδες εκατομμύρια πρόστιμο στη Νοβάρτις.

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, κύριε Πρόεδρε,

έχουν γραφτεί μεγάλα λογοτεχνικά έργα,

μερικά μάλιστα από αυτά θεωρούνται και ως αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας,

που συμπλέκουν το έγκλημα με την τιμωρία.

Και αυτό βλέπουμε να συμβαίνει και σήμερα.

Διαφήμιση

Μόλις κατέγραψα συνοπτικότατα όσα τεκμηριώνουν τις αξιόποινες και υπαίτιες πράξεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημητρίου Παπαγγελόπουλου και των συμμετόχων του.

Με τη σημερινή ψηφοφορία αποφασίζουμε την έναρξη της αμιγώς ποινικής διαδικασίας.

Γιατί η Δικαιοσύνη και οι δημοκρατικοί θεσμοί, κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος και την ποινική νομοθεσία,

αυτό επιτάσσουν όταν τελούνται εγκλήματα.

Να ακολουθεί η τιμωρία τους.

Και από την τιμωρία των εγκλημάτων επισημαίνω και υπογραμμίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ, από όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση,

δεν θα γλιτώσει.

Διαφήμιση

Γι’ αυτό έχω δώσει δύο φορές όρκο τιμής σε αυτή εδώ την αίθουσα.

Γιατί ο έντιμος αυτός αγώνας, δεν τελειώνει σήμερα.

Ο έντιμος αυτός αγώνας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν καθίσουν όλοι οι ένοχοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αυτό υπαγορεύει η Δικαιοσύνη,

Αυτό υπαγορεύει η Δημοκρατία»