ΥΓΕΙΑ

Ανδρέας Πουλάς: “Καθυστερημένα η κυβέρνηση προχωρά στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων στο ΕΣΥ”

Ανακοίνωση – με νόημα – του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Πουλά σχετικά με τις καθυστερήσεις στην πρόσληψη ειδικευμένων γιατρών στο Ε.Σ.Υ:

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

Ανακοίνωση του Ανδρέα Πουλά, Υπεύθυνου Κ.Τ. Υγείας του Κινήματος Αλλαγής

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση η κυβέρνηση επιτέλους αποφάσισε να προχωρήσει στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων ειδικευμένων γιατρών στο ΕΣΥ. Πάλι με τη λογική του «βλέποντας και κάνοντας». Η πανδημία εξελίσσεται πάνω από 6 μήνες δοκιμάζοντας τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των γιατρών και των νοσηλευτών που υπηρετούν σε αυτό. Η κυβέρνηση για άλλη μία φορά έδειξε τα αργά αντανακλαστικά της, προκήρυξε τις θέσεις με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αφού επέτρεψε πρώτα την εξουθένωση του ΕΣΥ και του υπαρχοντος προσωπικού του.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

ΣτΕ: "Νόμιμη η διαγραφή παιδιών από παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία όταν οι γονείς αρνούνται να τα εμβολιάσουν"

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να κηρύξει…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

ΟΕΝΓΕ: Εξετάζει το ενδεχόμενο μήνυσης κατά "κάθε κυβερνητικού υπεύθυνου" για την κατάσταση στα Νοσοκομεία της χώρας.

Την άμεση διερεύνηση του θέματος υποβολής μηνυτήριας…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Π.Βλάχος: "Το Κίνημα Αλλαγής, το ΜΟΝΟ κόμμα που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για το άνοιγμα της κοινωνίας & της οικονομίας!"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ‘Θέμα Radio 104.6” και στην…
Read more