Αποσύρεται ο Νίκος Χριστοδουλάκης: “Φίλοι μου, προτεραιότητά μου είναι πλέον μόνο η υγεία μου και η οικογένειά μου”

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Χριστοδουλάκης, μετά από μια δύσκολη περίοδο για την υγεία του, με ανακοίνωσή του, δηλώνει πως προτεραιότητα πλέον είναι η υγεία και η οικογένειά του και αποσύρεται από τα του ΚΙΝΑΛ. 

Όπως επισημαίνει το NEWSBEAST: “. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών καθώς επίσης και Ανάπτυξης επί κυβερνήσεων Σημίτη είχε εδώ και καιρό συμβουλευτικό ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη για τον οικονομικό σχεδιασμό του κόμματος, ενώ συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση της κεντροαριστερής πρότασης για την αξιοποίηση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης αρθρογραφούσε συχνά και στο «Βήμα της Κυριακής», το οποίο επίσης ενημέρωσε πως αναγκάζεται να παραιτηθεί από τη δραστηριότητα του γραψίματος, προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά του και την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας.

Έγραψε χαρακτηριστικά στη συγκλονιστική επιστολή του: «Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, εδώ και περίπου έναν μήνα – μετά από ένα οξύ και αιφνίδιο συμβάν – έπρεπε να αφαιρέσω δύο εγκεφαλικούς όγκους συν τον ιστό. Η εγχείρηση ήταν δύσκολη, αλλά πήγε καλά και έκτοτε αναρρώνω οίκαδε. Το επόμενο βήμα είναι ο εμβολιασμός και η απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον για όσο διάστημα απαιτηθεί. Λογικά η ανάταξη θα ολοκληρωθεί εντός του έτους, αλλά δεν βιαζόμαστε κιόλας. Προτεραιότητά μου είναι πλέον μόνο η υγεία και η οικογένειά μου και γι’ αυτό παραιτούμαι κάθε άλλης δραστηριότητας ή υποχρέωσης. Μόλις στη σύνταξη, για πάντα συνταξιούχος. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη μακρά και ευδόκιμη συνεργασία μας και είμαι βέβαιος ότι άλλοι καλύτεροι θα τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Η ζωή είναι forward».”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ