Άρθρο-Απάντηση του Νίκου Λαγού στο δημοσίευμα Παπαχρήστου στα “ΝΕΑ”

*O Νίκος Λαγός είναι φοιτητής Νομικής, μέλος της νέας γενιάς του Κινήματος Αλλαγής και στέλεχος της Τ.Ο. Ιλίου & του Τομέα Προστασίας του Πολίτη.

    Ο κύριος Γιώργος Παπαχρήστος συχνά πυκνά προσπαθεί να αποδημήσει τον προοδευτικό χώρο του κινήματος αλλαγής με διάφορα άρθρα και σχόλια τα όποια δεν έχουν κανένα στοιχειό πολίτικης.

Άλλοτε πικρόχολα σχόλια προς τον Γιώργο Παπανδρέου, άλλοτε έγραφε πως δεν ήξερε αν το κόμμα λέγεται Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ και χτες μετά λύπης μου διάβασα για το πράσινο vertigo και για την αντιπολιτευτική στάση του κινήματος που κατά τα λεγόμενα του είναι κάτι μεταξύ «βαδίζω και παραμιλώ» και «αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι».

Εμείς κύριε Παπαχρήστο έχουμε συνηθίσει να είμαστε ο κακός γείτονας της βουλής και να χαλάμε την περιβόητη κανονικότητα , αφού αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη και με μια εξαιρετική κοινοβουλευτική ομάδα ανανεωμένη σε μεγάλο ποσοστό, για κοινωνική δικαιοσύνη και διαύγεια.

Πράγματα που θα έπρεπε να τα γνωρίζετε από την κοινή σας πορεία με το ΠΑΣΟΚ. Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε και τον καθημερινό αγώνα και στάση του Κινήματος που είναι ξεκάθαρη από όλους και προς όλους. Στο τομέα της παιδείας για το Άρθρο 50 , για τις παράνομες χρεώσεις των τραπεζών που το Κίνημα Αλλαγής έφερε στη βουλή , για τις θέσεις ευθύνης στο δημόσιο που τις μαθαίνουμε από την διαύγεια του Γιώργου Παπανδρέου , για τους διοικητές των νοσοκομείων , για τα ψεύτικα βιογραφικά υπουργών , για την βασιλόπιτα των 12000 ε , για τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ που τις ξέχασε γρήγορα και κράτησε ανοιχτό το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που ήταν άχρηστο για τον πολίτη και το πολεμούσε, που αντάμειψε τον άνθρωπο που παραποίησε τα στοιχειά και έκρυψε ελλείμματα με τη θέση του Γ.Γ των ΕΛΠΕ.

Έχετε δίκιο δεν είναι ξεκάθαρη η στάση μας διότι σας ενοχλεί.

Σας ενοχλεί να υπάρχει το Κίνημα διότι γνωρίζεται πως οι τομές και οι αλλαγές που έφερε στην Ελλάδα από τα χρόνια του Αντρέα μέχρι του Γιώργου χάλασαν την πιάτσα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το ανώτερο στάδιο του Βενιζελισμού είναι ο Μητσοτακισμός.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε το εν λόγω δημοσίευμα του Κου Παπαχρήστου:

 

Παπαχρήστος για ΚΙΝΑΛ: Είναι σε καθολικό vertigo από πάνω προς τα κάτω, κολλημένο στο 5,7%

Με κείμενό του στη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολιάζει τα ποσοστά που καταλαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής σε δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι οποίες το δείχνουν να κινείται σε ποσοστά 5,7% και 5,8%

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ