Διαχείριση Πανδημίας: Η Κυβέρνηση αποδέχτηκε το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για συζήτηση στη Βουλή!

Αποδέχτηκε το αίτημα  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της Φώφης Γεννηματά, για δημόσια συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την διαχείριση της πανδημικής κρίσης. 

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η “σύγκρουση” κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τους 7.500 χιλιάδες νεκρούς και την κατακόρυφη πτώση της χώρας στην διαχείριση της Πανδημίας σύμφωνα με το “Bloomberg”

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται η διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέμα την «ανάγκη αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεων της στην οικονομία».

Αίτημα για τη διεξαγωγή της συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών είχε υποβληθεί από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στις 29 Ιανουαρίου.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

Επί τέλους και με καθυστέρηση δύο μηνών, η Κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, για την διεξαγωγή συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή, με θέμα την «ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία».

Χρειάσθηκε να φθάσουμε σε τραγικές εικόνες στα Νοσοκομεία και να αντιμετωπίζουν την απειλή λουκέτων οι επιχειρήσεις και της ανεργίας οι εργαζόμενοι, για να γίνει το αυτονόητο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Η συνέχεια στη Βουλή…. Πιστεύουμε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμβάλλουν θετικά, ώστε το αποτέλεσμα της συζήτησης της Παρασκευής να είναι αυτό που προσδοκά ο Ελληνικός λαός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ