ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφιακό Briefing Κινήματος Αλλαγής. Yπάρχει σχέδιο, υπάρχει όραμα, η σοσιαλδημοκρατία είναι εδώ πιο αναγκαία απο ποτέ!

THE SOCIALIST NEWSROOM

Το σημερινό digital briefing των συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής, είχε ως βασική θεματική του τις εξελίξεις σε Τουρισμό, την Ανάπτυξη και τον νεό πτωχευτικό κώδικα-1η κατοικία.

Οι “συνήθεις ύποπτοι” δημοσιογράφοι ήταν εκεί, απο το “The Socialist” βρέθηκε ο αρχισυντάκτης, Γαβρής Άγγελος. Σε ωραίο κλίμα και με δομημένη συζήτηση ο Παύλος Χρηστίδης, ο εκρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έθεσε το πλαίσιο της συζήτησης και ο Παναγιώτης Βλάχος, Γραμματέας Επικοινωνίας, συντόνιζε την κουβέντα. Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής, παρόντες και συμμετέχοντες στην συζήτηση ήταν ο Γ.Φραγγίδης, Γ.Νικητιάδης που μίλησαν για τα θέματα του Τουρισμού, ο Μ.Κατρίνης, Α.Πόντας που ανέπτυξαν τις δράσεις του Κινήματος Αλλαγής στον τομέα της Ανάπτυξης καθώς και οι Μ.Όθωνας, Χρ.Πρωτόπαπας, Ν.Βοσδογιάννης, Ζ.Δημαδάμα που έθιξε ακόμα μια φορά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, Ν.Βοσδογιάννης, Δ.Μάντζιος και όπως είπαμε ο Παναγιώτης Βλάχος και Παύλος Χρηστίδης.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα στο Κίνημα Αλλαγής. Μια κινητικότητα που δεν σταμάτησε ποτέ και ιδίως μέσα στις μέρες της κρίσης του κορονοϊού καθώς και σε όλα τα ζητήματα που προέκυψαν εκατέρωθεν, είτε στο μεταναστευτικό είτε στο εθνικό-με τα επεισόδια στον Έβρο και το Αιγαίο- θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά πλέον πως το Κίνημα Αλλαγής, έχει σχέδιο, έχει προτάσεις είναι πρόθυμο να μάχεται προς όφελος της Ελλάδας παντού και πάντα και πως το αύριο που ακολουθεί, χρειάζεται το όραμα, την φιλοσοφία και τις πολιτικές αξίες της Σοσιαλδημοκρατίας. Της γνήσιας. Όχι της ιμιτασιόν…. 

 

Γ.Φραγγίδης: 

  • 3000 ξενοδοχειακές μονάδες δεν θα ανοίξουν φέτος
  • 60-70% λιγότερες κρατήσεις την σεζόν 2020-2021

Γ.Νικητιάδης: 

  • Η κυβέρνηση δεν έχει παρουσιάσει πουθενά και ποτέ ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Τουρισμό
  • Ο κλάδος προσέβλεπε σε μια καλή χρονιά φέτος, έκανε επενδύσεις και μέχρι τον Δεκέμβριο αν συνεχίσει η κυβέρνηση να αδιαφορεί, θα καταρρεύσει.
  • Το Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο που έχει προτείνει ολοκληρωμένη πρόταση για την σωτηρία του κλάδου και την υποστήριξη των εργαζομένων.
  • Η Ευρώπη οφείλει να συμβάλει στην χρηματοδότηση του κλάδου μέσω του ταμείου ανασυγκρότησης και οι επιχειρήσεις να λάβουν έκτακτη επιδότηση με την μορφή χορηγίας.

Μ.Κατρίνης: 

  • Υπάρχει ομόφωνη απόφαση να γίνει μια διακομματική επιτροπή για την προστασίας της 1ης κατοικίας
  • Οι τράπεζες αποφάσιζαν ποιοι επιχειρηματίες θα ενταχθούν στο ταμείο επιχειρηματικότητας.

Α.Πόντας: 

  • Απροετοίμαστη η Ελλάδα για το αύριο, οι στρατηγικές της κυβέρνησης της ΝΔ την έφεραν στο έσχατο σημείο, έρχεται “τσουνάμι” δυσκολιών που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Mini Σχόλιο για απεργίες ΟΛΜΕ:

  • Οι απόφαση για απεργία των καθηγητών απο την ΟΛΜΕ πάρθηκε απο την ΔΑΚΕ και τις συνδικαλιστικές παραταξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής δεν συμμετείχε στην διαδικασία.

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά σε Μητσοτάκη: "Έκκληση για εγρήγορση πρώτα και κύρια σε ΕΣΑΣ και τους συνεργάτες σας" -Αναλυτικά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά: "Η κυβέρνηση έδωσε το μήνυμα χαλαρότητάς και άφησε το ΕΣΥ στην τύχη του."

Συνέντευξη Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

"Kρύβεται πίσω από τις καταστάσεις η κυβέρνηση". Ανδρέας Πουλάς.

Δήλωση Ανδρέα Πουλά, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα…
Read more