Δήλωση στήριξης σε Νίκο Ανδρουλάκη από τον Χρήστο Παπαδούλη – “Στις 12 Δεκέμβρη ψηφίζουμε ξανά για ανανέωση -προοπτική -πολιτική αυτονομία”

Γράφει ο Χρήστος Παπαδούλης

“Στις 13 Δεκέμβρη αυτή τη φορά θα πορευθούμε όλοι μαζί προς την κοινωνία για να κάνουμε ένα καινούριο συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό -ύστερα από ένα μακρύ και γόνιμο διάλογο με όλες τις κοινωνικές τάξεις και τους παραγωγικούς φορείς .

Ο πολιτικός πολιτισμός που επέδειξαν οι 5 υποψήφιοι στο debate του πρώτου γύρου ας είναι οδηγός για την επόμενη ημέρα .

Τιμούμε τον κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για το έργο της κυβέρνησης του την δύσκολη εκείνη περίοδο που δοκιμάστηκε η χώρα και έπεσε άδικα το βάρος όλο στο ΠΑΣΟΚ .

Ο ίδιος και αρκετοί υποστηρικτές του αδικούν τον εαυτό τους και δυσκολεύουν την επόμενη μέρα για την παράταξη με το διχαστικό κλίμα που καλλιεργούν τις τελευταίες ημερες .

Η παράταξη απ το 2010-11 δοκιμάζεται συνεχόμενα με αποχωρήσεις κορυφαίων  και μέσαιων στελεχών είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά .

Κυρίως όμως αυτοί που έφυγαν ήταν οι ψηφοφόροι μας ,ο ΚΟΣΜΟΣ γύρισε την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ .

Προτεραιότητα μας να επιστρέψουν οι αγνοί ψηφοφόροι που απογοητεύτηκαν από κακές πρακτικές και πιστεψαν το όμορφο αντιμνημονιακο παραμύθι του Αλέξη Τσίπρα .

Μετά επόμενος στόχος πρέπει να  είναι η δημιουργία κυβερνητικής πρότασης που θα αποκαθηλώσει  την συντηρητική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Χρειάζεται λοιπόν  να γυρίσουμε ΝΕΑ σελίδα και να απευθύνουμε στους πολιτες  μ ένα καινούριο αφήγημα ,μ ένα κόμμα χωρίς βαρόνους και δελφίνους ,χωρίς την έπαρση του παρελθόντος ,χωρίς παράγοντες και διεφθαρμένα στελέχη ,αλλά με πολιτικά στελέχη με ένσημα στην κοινωνία και στην πολιτική ,με εμπειρία αλλά και ενθουσιασμό!

Φτάνει πια με τον διχασμό! Στο επόμενο συνέδριο να φωνάξουμε ξανά όλοι μαζι το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!

Στις 12 Δεκεμβρή ψηφίζουμε όλοι Νίκο Ανδρουλάκη. Και στις 13 Δεκέμβρη θα κοιτάμε όλοι #mazimprosta στο μέλλον! “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ