Εφημερίδα “Εξόρμηση”, η εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ – Σημαντική ανακοίνωση από το “The Socialist”

Εφημερίδα “Εξόρμηση”- η εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ

Η εφημερίδα λειτούργησε από το 1975 ως το 1997, ενώ μακροβιότερος διευθυντής της, ήταν ο Κώστας Λαλιώτης που είχε την συγκεκριμένη θέση από το 1977 ως το 1985.

Το φύλλο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι και το τελευταίο της και δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτώβρη του 1997. Πρόκειται για ιστορικό φύλλο, για έναν ακόμα λόγο. Σε αυτό δημοσιευόταν ανοιχτή επιστολή της εφημερίδας που κατήγγειλε τον τότε πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, για ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η γελοιογραφία του πρωτοσέλιδου με την επίσης ιστορική φράση “Πατέρα τα έμαθες τα νέα;” (πηγή NEWSIT.GR) 

Πολλά έχουν αλλάξει από το τότε. Το ΠΑΣΟΚ του 97′ με το ΚΙΝΑΛ του 2020 έχουν κοινή συνισταμένη την ιστορική αναφορά στην ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Την 3η Σεπτεμβρίου του 1974 που έμελλε να αλλάξει την Ελλάδα για πάντα. Την Ελλάδα της ΑΛΛΑΓΗΣ. Την Ελλάδα των έργων και της κοινωνικής πρόνοιας. Την Ελλάδα του Ε.Σ.Υ που χάρη σε αυτό το μεγάλο έργο, “στεκόμαστε στα πόδια μας” μέχρι και αυτή την στιγμή απέναντι σε μια ανευ προηγουμένου πανδημία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΗΕ SOCIALIST”

Το “Τhe Socialist” , μεγαλώνει. Μαζί με όλους εσάς, ενώνουμε την φωνή μας να φέρουμε μαζί την “Αλλαγή” στην Ενημέρωση. Μια “ΑΛΛΑΓΗ” που εδώ και καιρό έπρεπε να είχε έρθει. Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε πρόσφατα, το μηνιαίο συνδρομητικό μας περιοδικό (1.7euro/ μήνα!) για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Την ουσιαστική, πλουραλιστική και πάνω από όλα αντικειμενική προώθηση του χώρου μας. Του χώρου που ξέρει τι θα πει , Δημοκρατική Παράταξη. Του χώρου που έφερε την ΑΛΛΑΓΗ στην Ελλάδα και συνδυάστηκε η διακυβέρνησή της χώρας από το ΠΑΣΟΚ με μια “Χρυσή Εποχή” για την Δημοκρατία αυτού του τόπου. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση, χάρη σε όλους εσάς, να βγάζουμε την εβδομαδιαία e-εφημερίδα μας. Ανοιχτή σε όλους. Προσιτή σε όλους με ελάχιστο αντίτιμο/τεύχος. Και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους συνδρομητές του πακέτου “GOLD” (2.8 euro/ ΜΗΝΑ) .

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ -ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ