ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

“Έφυγε” ο σύντροφος, Λευτέρης Παπαδόπουλος… 

“Έφυγε” ο σύντροφος, Λευτέρης Παπαδόπουλος…

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, πρώην διευθυντής των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως υγειονομικός υπάλληλος.

Επί σειρά ετών διατηρούσε εκπομπή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης για θέματα υγείας. Είχε εκδώσει το βιβλίο «Προληπτική Ιατρική», το οποίο έχει μοιραστεί δωρεάν με 243 σελίδες. Είχε επίσης εκδώσει τον οικογενειακό ιατρικό οδηγό ο οποίος περιλαμβάνει τις συχνότερες παθήσεις των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού κάθε ηλικίας.

Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου «Λοιμωδών» επί 3 χρόνια και αντιπρόεδρος του ίδιου Νοσοκομείου για άλλα 3 χρόνια. Διετέλεσε επίσης μέρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου «Αγ. Δημήτριος» Θεσσαλονίκης. Υπήρξε, ακόμη, για 3 χρόνια αποσπασμένος στο γραφείο «Ποιότητας Ζωής» του Γεν. Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά την πολιτική του παρουσία, διετέλεσε επί σειρά ετών οργανωτικός γραμματέας του Τομεακού Υγείας Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν συνδικαλιστής και αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων.

Υπήρξε εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης από 1999 έως και το 2002 και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002 με τη δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ του δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε, δε, για 4 χρόνια μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης και κατόπιν αντιπρόεδρος.

Ήταν ο ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου «Γιατροί εντός Συνόρων» από το 1995 έως και σήμερα.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω των social media ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Καλό παράδεισο ρε σύντροφε. Ήσουν πάντα εκεί.

Δημοσιεύτηκε από Μανώλης Χριστοδουλάκης στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Related posts
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Κατρούγκαλος: "Δεν είμαι βέβαιος αν γνωρίζει το Υπουργείο Εξωτερικών τι κάνει το Γραφείο του Πρωθυπουργού!"

Σημεία από τη σημερινή τοποθέτηση του Γ.
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ένταξη των υγειονομικών στα "βαρέα & ανθυγιεινά"

Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και παραπέμπει στις…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M.Kατρίνης:"Επέκταση της επιστρεπτέας προκαταβολής, 120 δόσεις και κούρεμα οφειλών για τους συνεπείς. Η αγορά και η κοινωνία βρίσκονται σε αδιέξοδο’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Επέκταση της επιστρεπτέας…
Read more

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Σκανδάμης για Α.Διαμαντοπούλου: "Καριέρα ΠΑΣΟΚ -Σύνταξη ΝΔ"

Worth reading...