Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες πολιτών για παρενόχληση και τηλέφωνα σε μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Δε φτάνει που κατεβαίνει ως μόνος υποψήφιος, με κατώτατο ηλικιακό όριο τα.. 15, χωρίς ουσιαστικά οι διαδικασίες να αφορούν στη βάση της κοινωνίας- που μάλλον την φοβούνται στην Κουμουνδούρου, μα αποκλειστικά στα μέλη του κόμματος, ως ένα κακό copy paste των διαδικασιών που ανέδειξαν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γ.Παπανδρέου το 2004 και  1.020.145 ψήφους από την κοινωνία, έχουν και την “βάσανο” αν γίνεται να ξεπεράσουν σε αριθμό τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν την προηγούμενη Κυριακή στις κάλπες… 180 χιλιάδες μέλη περίπου..

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει SMS και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε με σκωπτικό τρόπο το γεγονός, κάνοντας δηκτικά μνεία και στην απόφαση να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (τον μοναδικό υποψήφιο Αλέξη Τσίπρα) και 15χρονοι.

«Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», καταλήγει καυστικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

ΚΚΕ: Στέλνουν sms από τον ΣΥΡΙΖΑ και σε βουλευτές μας

Λίγο αργότερα, και το ΚΚΕ ανέφεραν ότι δέχονται μηνύματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές του κόμματος.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, τα μηνύματα αυτά παραπέμπουν σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν».

Καταγγελίες και από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 

“Αναρωτιόμαστε αν κάνουν έρευνα σε ποιόν στέλνουν το μήνυμα και κυρίως αναρωτιόμαστε γιατί δεχόμαστε εμείς τηλεφωνήματα και SMS ενώ δεν έχουμε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή μας για κάτι τέτοιο” δηλώνουν στο “THE SOCIALIST” οργισμένοι πολίτες

Μάλιστα υπήρξε και συγκεκριμένη περίπτωση στην οποία πολίτης φέρεται να προχώρησε σε καταγγελία επίσημα προς τους αποστολείς των μηνυμάτων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ