Εκλογές το Φθινόπωρο το 2022 “βλέπουν” οι ειδικοί

Εκλογές τον Σεπτέμβρη βλέπει ο έμπειρος εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος. Ποιος είναι ο λόγος; «Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ρευστό σταυροδρόμι. Έχουμε μία κυβέρνηση για την οποία έχει καταρρεύσει πλήρως ο μύθος του επιτελικού κράτους σε όλα τα πεδία. Από τη διαχείριση της πανδημίας έως και τον χιονιά, είδαμε ένα κράτος καρικατούρα, το οποίο δεν θα αντέξει άλλο χειμώνα», τόνισε ο γνωστός εκλογικός αναλυτής.

Όπως είπε, στη διαχείριση της πανδημίας η αποτυχία της είναι εντυπωσιακή. Η αντίληψή της ότι μπορεί να έχουμε 24.000 νεκρούς αλλά σώθηκε ο τουρισμός, είναι αδιανόητη. Τώρα αν τουλάχιστον υπάρξει ένα ήρεμο καλοκαίρι, κάτι που η κυβέρνηση παίζει κορώνα γράμματα, θα πάει τον Σεπτέμβρη σε εκλογές. Δεν νομίζω να αντέξει επόμενο χειμώνα.» Χαρακτηρίζει όμως και αστείες τις ιστορίες που διακινούνται για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Η πρόθεσή τους να φτιάξουν καινούριο νόμο, φτάνει στο σημείο της γελοιότητας. Βλέπει επίσης ότι έχει σπάσει το αντί ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο με το οποίο εκλέχθηκε η κυβέρνηση. Προσθέτοντας ότι η οξύτητα στον λόγο της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει γιατί ο κόσμος θέλει μία σταθερή και ήρεμη αντιπολίτευση.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που στις δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται μια διαρκή και σταθερή άνοδος του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και δικαιολογείται η κυβερνητική πτώση σε επίπεδα “ΣΥΡΙΖΑ 2019” – Θα δούμε, αφού σε αυτή την περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ