Απόστολος Πάνας για επιτροπή αυτοοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τις τελευταίες πινελιές στο κάδρο της ανασυγκρότησης του κόμματος αλλά και του προσωπικού του επιτελείου ετοιμάζεται να βάλει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ αναμένεται να προχωρήσει σε μια σειρά ανακοινώσεων που θα δρομολογήσουν τις διαδικασίες αυτοοργάνωσης του κόμματος και θα αναδείξουν τα πρόσωπα τα οποία θα συμβουλεύεται σε κρίσιμους τομείς.

Προς το τέλος της εβδομάδας, όπως αναφέρει “TO BHMA”, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα τής, υπό τον Απόστολο Πάνα, επιτροπής για την αυτοοργάνωση.

Στη σύνθεσή της θα περιλαμβάνονται στελέχη από όλες τις πτέρυγες του κόμματος, κυρίως νέα πρόσωπα. Η Χαριλάου Τρικούπη θέλει το μήνυμα της ανανέωσης να είναι συνεχές και να εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα και στα όργανα του κόμματος. Ο οδικός χάρτης για τις εκλογές των νέων οργάνων και τη διεξαγωγή του συνεδρίου θα αποφασιστεί στις συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η διαδικασία ανασυγκρότησης των οργανώσεων θα έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Μαρτίου και το συνέδριο, από το οποίο θα ξεπηδήσει το νέο κόμμα, προς τα τέλη Μαΐου ή τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ