Εκτός σειράς εμβολιασμοί: “Καρφώνουν” Χατζημάρκο στο ΚΙΝΑΛ: “Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε”

Με “σκληρή” ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, η Χαριλάου Τρικούπη εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για παραδείγματα “ανεμελιάς” και αλαζονείας όπως στην Πάρνηθα και την Ικαρία, με αφορμή τον παράτυπο και εκτός σειράς εμβολιασμό “γαλάζιων στελεχών”.

 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ:

Ελπίζαμε ότι μετά την γενική κατακραυγή για τον εκτός σειράς εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών τον Ιανουάριο, το αίσχος αυτό δεν θα επαναλαμβανόταν.
Όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον κ. Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.
Ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου και των κανόνων και ότι νομίζουν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ακόμη και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Φαίνεται ότι τα παραδείγματα της Ικαρίας και της Πάρνηθας τους εμπνέουν.
Οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε .Θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ