“Ενότητα, σύντροφοι”

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος

Οταν διανύεις μια παρατεταμένη περίοδο εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, προφανώς, η πόλωση και η “ίντριγκα” σου χτυπάνε την πόρτα. 

Οταν μάλιστα έχεις και “δημοσκοπήσεις” που με τα “ευρήματα” σπέρνουν την διχόνοια και φτάνουν την κόντρα σε άλλο επίπεδο, σχεδόν διχαστικό, τότε την “πόρτα” που ανέφερα παραπάνω  θα την βρεις σίγουρα “σπασμένη” αν δεν σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει – όχι σε τεράστιο βαθμό ακόμα- στα φόρουμ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμηθείτε, σύντροφοι, πως το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και με τον διχασμό, τις ύβρεις και όλα τα άλλα τα “ωραία” που κάνουν , σίγουρα την Πειραιώς και την Κουμουνδούρου χαρούμενες κάθε μέρα και μόνο κακό προκαλούν στην παράταξη.

Δεν γράφω με στόχο να “μαλώσω”. Γράφω γιατί αντιλαμβάνομαι, πως κάποιοι, βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την διαφαινόμενη εσωστρέφεια, σίγουρα, όχι η Δημοκρατική Παράταξη και οι Προοδευτικοί πολίτες της χώρας.

Φυσικά, σε κάθε περίοδο εσωκομματικών εκλογών και συνεδρίων, οι διαφωνίες και οι πολιτικές προσωπικότητες που έρχονται σε σύγκρουση, είναι καλά “κείμενα” στην δημοκρατία και την δημοκρατική συνείδηση, μας μεγαλώνουν, μας ωριμάζουν μα άλλο να παίζεις , άθελά σου ενδεχομένως, παιχνίδια αλλονών, βρίζοντας ή προσβάλλοντας υποψηφίους.

Ας αφήσουμε τους υποψηφίους να μιλήσουν με τις πράξεις τους, να ακούσουμε τις προτάσεις τους και ας πράξουμε αυτό που ο καθένας από εμάς κρίνει ως καλύτερο για την συνέχεια και το μεγάλωμα αυτής της παράταξης που έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία.

Ως μέσο που σεβόμαστε από την πρώτη στιγμή και υπηρετούμε την ενεργή δημοσιογραφία δίνοντας βάση στην πολυφωνία που ενυπάρχει στην Κεντροαριστερά, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για τις θέσεις, το πρόγραμμα και το όραμα του κάθε υποψηφίου για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Μεταξύ συντρόφων όμως. Ηρεμία. Μαζί. Με ενότητα και σεβασμό σε όποιον και να κερδίσει την Προεδρία, στόχος είναι να κερδίσει η παράταξη και να γίνει Μεγάλη, ξανά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ