Εντάσεις στη Χίο: Αντιδρούν οι πολίτες στην δημιουργία προσφυγικής δομής – Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΚΙΝΑΛ ΧΙΟΥ

Μετά από διαπραγματεύσεις το οχηματαγωγό πλοίο αποβίβασε φορτηγά με ευπαθή προϊόντα, αλλά όχι τα μηχανήματα τα οποία και ξαναμπήκαν στο πλοίο.

Ας σημειωθεί ότι το πλοίο συνέχισε την πορεία του προς το λιμάνι της πόλης της Χίου όπου οι συγκεντρωμένοι, μετακινήθηκαν ώστε να παρέμβουν και εκεί σε περίπτωση που επιχειρηθεί η αποβίβαση των μηχανημάτων.

Όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο λιμάνι των Μεστών υπήρχε μικρή δύναμη με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου καθώς και τα στελέχη του τοπικού Λιμενικού Σταθμού.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΚΙΝΑΛ ΧΙΟΥ

Για άλλη μια φορά μετά από δύο χρόνια, η χιακή κοινωνία βρίσκεται απέναντι από τον ωμό εκβιασμό της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού Μηταράκη οι οποίοι επέλεξαν σε μέρες γιορτινές να επιβάλλουν την στείρα πολιτική τους στο μεταναστευτικό με το ζόρι.
Έτσι μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής της υπερδομής στο Θόλος με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης θα κηρύξει έναρξη εργασιών.
Παράλληλα όλοι οι φορείς του νησιού με ανακοινώσεις τους έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στο όλο εγχείρημα.
Ως ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής συστρατευόμαστε στον κοινό αγώνα όλων των συντοπιτών μας ώστε να αποτραπούν για ακόμη μια φορά  οι ανεδαφικές επιδιώξεις μιας κυβέρνησης που δε σέβεται τους Ακρίτες Νησιώτες.
Ζητάμε άμεσα να σταματήσει οποιαδήποτε κίνηση έχει προγραμματιστεί από τον υπουργό και να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η βούληση του χιακού λαού.!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ