Ερωτηματικά για το σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βουλή – Υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με μηχανή

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ένα υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με μηχανή στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο σημείο εισόδου – εξόδου των οχημάτων που έχουν πρόσβαση στη Βουλή.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ τεράστια ερωτηματικά προκύπτουν από το γεγονός ότι το όχημα φαίνεται να μην βρίσκεται στο σημείο σε βίντεο αμέσως μετά το τροχαίο, αλλά και διάλογο με άλλον μοτοσυκλετιστή που δηλώνει μάρτυρας αλλά δέχεται επίθεση από τον επικεφαλής της τροχαίας στο σημείο γιατί δεν φοράει το κράνος του. «Σήκω φύγε τώρα από εδώ εξαφανίσου» του φωνάζει στη συνέχεια.

Τα πολύ σοβαρά ερωτήματα δημιουργούνται από το γεγονός ότι στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο αλλά και σε ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, το υπηρεσιακό όχημα φαίνεται να μην βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου, λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό.

Τα ερωτήματα γίνονται ακόμα σοβαρότερα, από βίντεο που έχει αναρτήσει η σελίδα pronews, σε σημείο του οποίου φαίνεται ένας μοτοσυκλετιστής που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας να λέει ότι ο οδηγός της μηχανής πέρασε κανονικά με πράσινο το φανάρι.

«Διώξ’ τονα να μη λέει χαζομάρες» ακούγεται να λέει ο κατά τα φαινόμενα αρχιφύλακας της τροχαίας, «ασ’ το το παιδί!», φωνάζει στη συνέχεια προς τον άνθρωπο που δηλώνει μάρτυρας, «σήκω φύγε τώρα από εδώ εξαφανίσου» του φωνάζει στη συνέχεια.

Σημειώνεται επίσης ότι, καθώς το τροχαίο συνέβη ακριβώς έξω από την πλάγια είσοδο της Βουλής, φαίνεται να υπάρχουν πολλές κάμερες στον γύρω χώρο που είναι πολύ πιθανόν να έχουν καταγράψει το περιστατικό, ώστε να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις.

 

 

πηγη: “ThePressProject”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ