Τροχαίο Βουλή: Οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα «Ψάχνουμε μάρτυρες και ένα ταξί που ήταν μπροστά όταν έγινε το ατύχημα»

Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου Ιάσονα που έπεσε θύμα τροχαίου έξω από τη βουλή μετά από σύγκρουσή του με όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη: Είναι κλινικά νεκρός, θα δωρίσουμε τα όργανά του

«Ψάχνουμε μάρτυρες και ένα ταξί που ήταν μπροστά όταν έγινε το ατύχημα» δήλωσε η αδερφή του

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, η μητέρα του 23χρονου δήλωσε: «Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Είναι… Tελείωσε. Νεκρός είναι. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

Η αδερφή του 23χρονου είπε: Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή συγκεκριμένα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ