Φ.Γεννηματά: Ξεκαθαρίζει την “κεντροαριστερή” ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής σε όλους

Ρεπορτάζ από το πολιτικό συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ

Γράφει η Αναστασία Γαλατσοπούλου.

Πολιτικό Συμβούλιο που θυμίζει εποχή ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό της 3ης Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ηγεσία του κόμματος και προσωπικά η Φώφη Γεννηματά, ετοιμάζει εκπλήξεις σε όλους όσους δημιουργούν “κλίμα” στην Χ.Τρικούπη και σηκώνει το γάντι στους δημοσκόπους και τα “ευρήματά” τους, “βλέποντας δάκτυλο Μαξίμου” πίσω από τις εν λόγω έρευνες που στόχο έχουν να πλήξουν την προσπάθεια που εδώ και ένα χρόνο συντελείται στο Κίνημα Αλλαγής.

Μια προσπάθεια που έχει παράξει περί τις 180 προτάσεις σχεδίων νόμων για την διαχείριση της πανδημίας, τα εθνικά, την οικονομία και την στήριξη της κοινωνίας. Μια προσπάθεια που έβρισκε πάντα “τοίχο” από τα ΜΜΕ εν αντιθέσει με την υπερπροβολή των “εσωκομματικών” ζητημάτων  στην Χ.Τρικούπη που όχι μόνο έβρισκαν δίοδο στα ΜΜΕ, μα ως “παρασκήνιο”. δινόταν μεγάλη ή μάλλον καλύτερα, η μέγιστη δυνατή δημοσιότητα με τίτλους όπως “εσωστρέφεια”, “ερείπια το ΚΙΝΑΛ” , “σε πτώση το ΚΙΝΑΛ” κλπ…

Είναι γεγονός πως η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής “άργησε” μα τουλάχιστον αντιδρά σωστά, έστω και ετεροχρονισμένα, σε μια κατάσταση που διαιωνίζεται στην Ελληνική Ενημέρωση.

“Ηχηρό Μήνυμα” Γεννηματά σε “συνεργασιο-συνωμοσίες”

Ένα ακόμα θέμα στο οποίο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είναι έτοιμη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, είναι οι κατά καιρούς συζητήσεις και αναφορές σε συνεργασίες είτε με την ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ξεκάθαρη η άποψη και η απόφαση της ηγεσίας για αυτόνομη πορεία και συσπείρωση.

“Δυνατό” Πολιτικό Συμβούλιο, με πολλούς αποδέκτες και σαφέστατο “προεκλογικό άρωμα”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ