ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά σε Μητσοτάκη μετά την νέα Τουρκική πρόκληση: “Αναλαμβάνεις αποκλειστικά την ευθύνη σου απέναντι στον ελληνικό λαό.

Με ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα τέσσερα χρόνια μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα σε βάρος του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016 – Άρειος Πάγος και Συμβούλιο εφετών έχουν πει «όχι» στην έκδοση των 8

Σε νέα πρόκληση σε βάρος της Ελλάδας προχώρησε το πρωί της Τετάρτης η Τουρκία αυτή τη φορά δια της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα επαναφέροντας στο προσκήνιο την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γείτονα χώρα για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν.

Aνακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ- Η δήλωση της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά:

Με αφορμή και τη νέα πρόκληση της Τουρκίας, με την απαίτηση για τους 8, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, δήλωσε:

Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι κανείς δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα. Εξακολουθεί να αρνείται τον διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς και την ώρα που καθημερινά κλιμακώνονται με ενέργειες οι προκλήσεις της Τουρκίας, αποκαλύπτεται ότι επιδίδεται σε μυστική διπλωματία.

Αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη του απέναντι στον ελληνικό λαό.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Έφυγε" η δικαστής Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ: Η Γυναίκα -σύμβολο του αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών!

Πέθανε η δικαστής Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ &#8211…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζέφη Δημαδάμα: «Αμοιβές και διακρίσεις στην εποχή του Covid19»

Ζέφη Δημαδάμα: «Αμοιβές και διακρίσεις στην εποχή του…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά στο "Οlympia Forum": "Σε μια κρίσιμη περίοδο,ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Με  τόλμη και αποφασιστικότητα. "

Ομιλία Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος…
Read more