“Φοβάται” ο Κυρανάκης μήπως “παγιωθεί η κουλτούρα του επιδόματος”: Κύριε Κυρανάκη δεν έχει βολευτεί ο κόσμος με τα 534 ευρώ. Μετά βίας επιβιώνει με αυτά. 

Εξοργιστικές δηλώσεις από τον Βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη ο οποίος “φοβάται” μήπως “βολευτούμε” στα 534 ευρώ του επιδόματος!

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΘΕΜΑ 104,6 εξέφρασε τη δική του ανησυχία μήπως ξεχάσει ο κόσμος ότι η παρούσα κατάσταση με τα επιδόματα (πείνας) είναι κάτι προσωρινό  και «παγιωθεί η κουλτούρα του επιδόματος».

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε:

«Πρέπει να επιταχύνουμε προς το άνοιγμα της αγοράς. Πρέπει να ξαναδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος. Διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μία ολόκληρη κοινωνία, η οποία ζει με ένα επίδομα. Ναι, τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως, μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό. Δεν μπορούμε να διδάξουμε μία ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος»

Ο δημοσιογράφος μάλιστα του επεσήμανε: «Μη δώσετε ιδεολογική διάσταση, οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα, υποφέρουν».

Ο κ. Κυρανάκης, που εκπροσωπεί μερίδα του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο, θα έπρεπε να γνωρίζει πως ο κόσμος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναστολή εργασίας και λαμβάνει μηνιαίο επίδομα 534 ευρώ, θέλει να επιστρέψει στην εργασία του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ