Γ.Βαρουφάκης σε φοιτητές και καθηγητές του ΑΠΘ: «Δεν το βάζουμε κάτω ούτε μετά το 2015, ούτε με την Ερντογανοποίηση που προωθεί ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης»

Στα «γρασίδια» του ΑΠΘ βρέθηκε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης όπου συνομίλησε με φοιτητές και καθηγητές για την κατάσταση στο δημόσιο πανεπιστήμιο, την επέλαση της κας Κεραμέως και του κ. Χρυσοχοΐδη σε αυτό.

Παράλληλα υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους φοιτητές για την γενικότερη κατάσταση στη χώρα και την Δημοκρατία μας.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τους είπε πως η απάντηση σε αυτόν τον αυταρχισμό και την κατρακύλα είναι τέτοιες δημοκρατικές συνελεύσεις των πολιτών που πραγματικά μπορούν να δώσουν την προοπτική σε μια άλλη κατάσταση. Δεν το βάζουμε κάτω ούτε μετά το 2015, ούτε με την Ερντογανοποίηση που προωθεί ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, με κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά της χώρας μας θα δίνουμε την μάχη μέσα κι έξω από την Βουλή, ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα συνεχίζει αυτή η κατάσταση», επεσήμανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ