Γ.Αποστολόπουλος: Αυτά είναι τα Νέα Εξάρχεια;

Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια απο τον Δημ.Σύμβουλο Γιώργο Αποστολόπουλο ο οποίος με ανάρτηση του στα Social Media προβάλλει την κατάσταση που επικρατεί.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αποστολόπουλου:

Η πρώτη φωτογραφία ΔΕΝ είναι από την πλατεία Εξαρχείων αλλά από την πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης όπου βρίσκεται το «δίδυμο» Γαλλικό γλυπτό που δημιουργήθηκε στα τέλη του 1800/αρχές 1900.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι το έτερο «δίδυμο» γλυπτό του ίδιου δημιουργού και ιδίας χρονολογίας από την πλατεία Εξαρχείων.
Προφανής η διαφορά αφού στα Εξάρχεια το ιστορικό μνημείο δέχθηκε εδώ και αρκετούς μήνες άλλη μια «ειδική περιποίηση» με Κυβέρνηση και Δήμο να σφυρίζουν αδιάφορα.
Οι υπόλοιπες «υπέροχες» φωτογραφίες είναι επίσης πολύ πρόσφατες.
Τα ναρκωτικά στην πλατεία επέστρεψαν μαζί με καμμένα αυτοκίνητα κοντά στην οδό Μεσολογγίου, τσαντίρια και υπαίθρια ουρητήρια στην οδό Θεμιστοκλέους, βανδαλισμούς και εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα…
Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Αγωνιζόμαστε επί δεκαετίες για όλα αυτά ενάντια στο βιασμό της καθημερινότητας. Προσωπικά έχω υποστεί πολιτικό bullying και έχω βιώσει εξοντωτικές πολιτικές μεθοδεύσεις.
Κυβερνήσεις πέρασαν και ξαναπέρασαν. Οι όποιες βελτιώσεις ήταν προσωρινές και τώρα η περιοχή πήρε πάλι την «κάτω βόλτα»…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ