Εμείς ρωτήσαμε εσείς απαντήσατε: “Πότε άκουσες πρώτη φορά για το ΠΑΣΟΚ;”

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Είναι σαφές πλέον πως τα σύμβολα που συνδέουν το ένδοξο παρελθόν της δημοκρατικής παράταξης με το ξεκάθαρο και δυναμικό ιδεολογικό στίγμα της νέας εποχής, συνάδουν στην πολιτική ανατροπή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. 

Υπενθυμίζουμε εδώ, πως, στο κρίσιμο θέμα της πολιτικής σταθερότητας μετά τις εκλογές , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ότι αφορά τους πάντες. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής, με βάση τους συσχετισμούς που θα έχουν διαμορφώσει οι πολίτες, θα κριθούν οι προθέσεις όλων. Αν σκέφτονται και πολιτεύονται με όρους ειλικρινούς συναίνεσης και συνεργασίας ή με όρους προσωπικής πολιτικής διάσωσης».

Δηλώνει αισιόδοξος για την εκλογική επιτυχία του κόμματός, καθώς υποστηρίζει ότι «στις εθνικές εκλογές θα αποδείξουμε ότι και θέλουμε και μπορούμε. Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα γίνουν το φθινόπωρο, ο κ. Μητσοτάκης μονότονα επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμείς θα είμαστε πανέτοιμοι όποτε κι αν γίνουν».

Προσθέτει, μάλιστα, ότι πιστεύει στη σοσιαλδημοκρατία γιατί θεωρεί τις ιδέες και τις αξιακές της προτεραιότητες κρίσιμες για το μέλλον της ανθρωπότητας. «Δίνουμε περιεχόμενο σε μία ποιοτική δημοκρατία, όχι μόνο ενισχύοντας τους θεσμούς του κράτους για περισσότερη διαφάνεια και αξιοκρατία αλλά και γιατί προσπαθούμε για να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης σε μια εποχή που γκρεμίζονται οι γέφυρες και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλες αυτές οι προκλήσεις επηρεάζουν άμεσα την ευημερία του Ελληνικού λαού», αναφέρει.

Πάμε όμως στο ερώτημα που θέσαμε σε ΕΣΑΣ: 

Οι απαντήσεις σας φοβερές:

Από το “Από την κούνια” μέχρι το ιστορικό “Από το 1974″ στο νοσταλγικό “Ο Παππούς μου μου μίλησε πρώτη φορά” μέχρι το σύγχρονο “Νηπιαγωγείο πήγαινα όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 2009″ όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ το έχουμε στο “DNA” μας όλοι οι δημοκρατικοί και γνήσια προοδευτικοί πολίτες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ