“Άνοιγμα” του ΚΙΝΑΛ στη νεολαία- Συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς ο Γιώργος Τσούμας

Προτεραιότητα τα πολιτικά – θεματικά Δίκτυα για το Κίνημα Αλλαγής. Συντονιστής Δικτύου Νεολαίας ο Γιώργος Τσούμας

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας κατέστησαν αναγκαία την αναβολή κορυφαίων πολιτικών συλλογικών διαδικασιών
στο Κίνημα Αλλαγής, που είχαν προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ότι τόσο η ιδεολογική και πολιτική συνδιάσκεψη όσο και το ιδρυτικό συνέδριο νεολαίας θα πραγματοποιηθούν όταν αποκατασταθούν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες. Μέχρι τότε και στην παρούσα φάση σε προτεραιότητα τίθεται η συγκρότηση θεματικών πολιτικών δικτύων, μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος, οι πρώτες σχετικές διαδικασίες για τα Δίκτυα Εκπαίδευσης, Υγείας, Εργασίας, Γυναικών, Αποδήμου Ελληνισμού. Το αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζονται ανάλογες διαδικασίες για τα Δίκτυα Αυτοδιοίκησης και Νέας Γενιάς. Την ευθύνη και τον συντονισμό των δικτύων αναλαμβάνουν οι γραμματείς των αντίστοιχων τομέων, ενώ συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς αναλαμβάνει το μέλος της ΚΠΕ, Γιώργος Τσούμας.

Το Who is Who του Γιώργου Τσούμα:

Ο Γιώργος Τσούμας γεννήθηκε το 1992 και κατάγεται από τη Ναύπακτο. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, υπότροφος του ΙΚΥ και του Ιδρύματος Ανδρέα Τσάρα, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πολεοδομία-Χωροταξία» του ΕΜΠ. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Συμμετέχει ενεργά από τα εφηβικά του χρόνια σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες. Από το 2018 είναι μέλος της Progressive Youth Academy του Ιδρύματος Friedrich Ebert και έχει εκλεγεί στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ