“Η Απάντηση της Δημοκρατίας”. Άρθρο του Ευ.Ευθυμίου για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Γράφει ο Ευάγγελος  Ευθυμίου – Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής 3ου Δ.Δ. Ά Αθήνας/ Μέλος της Νέας Γενιάς ΚΙΝΑΛ / Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Περπατώντας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και κάνοντας την εβδομαδιαία επίσκεψη μου σε ένα βιβλιοπωλείο ,στις προθήκες του είδα ένα βιβλίο “Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής” . Προχωρώντας και φτάνοντας στο περίπτερο για την αγορά εφημερίδων είδα το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών με το παρακάτω πρωτοσέλιδο.
Έχουν περάσει 7 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα εκείνο το βράδυ στο Κερατσίνι και 5.5 απο την έναρξη της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Έχουν περάσει 8 χρόνια που όχι μόνο το αβγό του φιδιού έσπασε αλλά το φίδι πήγε και τρύπωσε σε τοπικά, δημοτικά, περιφερειακά συμβούλια ακόμα και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όπου και “θέριεψε”
Στις 7 Οκτωβρίου θα βγει η απόφαση της δίκης, η θεσμική απάντηση της ελληνικής δικαιοσύνης. Μια απόφαση που κατά την γνώμη μου άργησε και έχει αφήσει τους κατηγορουμένους ελεύθερους να ιδρύουν νέα ναζιστικά μορφώματα καθώς επίσης να διορίζεται μετακλητη υπάλληλος η σύζυγος του Έλληνα Φύρερ.
Η απόφαση μια.
Στην ιστορική αυτή δίκη πρέπει να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα-ράπισμα στο ναζισμό, το φασισμό, το ρατσισμό, στη μισαλλοδοξία.
Η δικαστική τιμωρία αποτελεί λαϊκή απαίτηση.
Για όσους χάθηκαν , υπέφεραν-υποφέρουν από την ναζιστική οργάνωση αλλά και να δωθεί ένα ιστορικό μάθημα κατά του ναζισμού και του φασισμού.
Στις 7 Οκτωβρίου στις 9.00πμ όλοι στο Εφετείο Αθηνών .
Η δημοκρατία θα δώσει την απάντησή της.
Δεν είναι αθώοι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ