Η απάντηση Τσιτσιπά στο “σάλο” μετά την δήλωσή του για το εμβόλιο δεν “πείθει” κανέναν

Σχόλιο του συντάκτη, Γαβρή Άγγελου

Οι δηλώσεις του κορυφαίου τενίστα που προκάλεσαν δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις  αφού ο ίδιος ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό, το “πρόσωπο” της καμπάνιας “Μένουμε Σπιτι” της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

«Θα εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό». Αυτό είπε προχθές από το Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων που επέκριναν, στην ουσία, την επιλογή του να μην εμβολιαστεί.

Ο Στέφανος Τσιτσίπας πρόσφατα δήλωσε: «Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει»

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Η ανάρτηση μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η παραπάνω δήλωση, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

Μια απάντηση που δεν “πείθει” αφού όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να είναι μια αντίδραση για να “καταλαγιάσει” ο θόρυβος γύρω από τον σπουδαίο Έλληνα Τενίστα. Για να φτάσει κανείς όμως, να θεωρείται και σπουδαίος αθλητής, με παγκόσμια επιρροή, ο Στέφανος Τσιτσίπας, “έχει δρόμο” ακόμα…  (σχόλιο του συντάκτη, Γαβρή Άγγελου) 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ