Η επίσκεψη Μητσοτάκη στις Η.Π.Α φέρνει πρόωρες εθνικές εκλογές;

Από την πρώτη στιγμή που “έπεσε” στο τραπέζι η συζήτηση για πρόωρες εθνικές εκλογές, στο “THE SOCIALIST” έχουμε προσέξει ιδιαίτερα τις αναφορές μας σε ημερομηνίες και περιόδους για να μην χαθεί η επί της ουσίας είδηση: Η ανάγκη να γίνουν εκλογές για κριθεί η κυβερνητική πολιτική – και όχι μόνο – 

Ωστόσο, όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι αναφορές που έγιναν αφορούσαν σε μια χρονική περίοδο – Το Φθινόπωρο του 2022 – και έναν συγκεκριμένο μήνα – Τον Οκτώβριο.

Αυτό φαίνεται πως μελετούν όλο και πιο διεξοδικά στο Μαξίμου αφού θέλουν να εκμεταλλευτούν το κλίμα “έξω πάμε κάλα” που προσπαθεί να επικοινωνήσει το κυβερνών κόμμα  εδώ και καιρό – ιδίως από όταν ξεκίνησε η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας και την οικονομία να παίρνει τον δρόμο προς … το γκρεμό που μας οδηγούν οι αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης.

Συν τοις άλλοις, είναι μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδος που εν όψει Χειμώνα και ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας και ανεργίας, δημιουργούν ένα τρομακτικό κοκτέϊλ για την κυβέρνηση ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα δείχνουν προς το αρχικό πλάνο, τον σχεδιασμό για πρόωρες εθνικές εκλογές το Φθινόπωρο.

Υ.Γ Η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, θα έχουν ξεκάθαρα προεκλογικό χαρακτήρα – Δεν αποκλείεται μάλιστα, τότε να δηλώσει την πρόθεσή του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Από τον Δαίμων του Τυπογραφείου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ