Επίθεση της “υπόγας” του ΣΥΡΙΖΑ σε Ανδρουλάκη λίγο πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Μετά και το νέο ναυάγιο Τσίπρα, το οποίο παρουσιάστηκε από τον ίδιο και τους “Προεδρικούς” μα και τους συν αυτώ ακολούθους ως θρίαμβος, οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη συνεχίζουν. 

Η “ομάδα μνήμης” παίρνει δηλώσεις του κ.Λαμψα στον ΣΚΑΪ και δημιουργεί κλίμα λίγο πριν την συνέντευξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κανάλι.

Στόχος να δημιουργήσουν εντυπώσεις συνεργασίας για να το εκμεταλλευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ μικροκομματικά.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχουν καταστήσει σαφές, κι αυτό ενοχλεί, πως αντιπολίτευση, δεν είναι οι αναρθρες κραυγές, μα η επικοδομητικη κριτική και η κατάθεση προτάσεων προς όφελος της Ελλάδας και της κοινωνίας.

Δειτε το βίντεο 

Θυμίζουμε εδώ, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκφράστηκαν μέσω της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της παράταξης που επισημαίνονται τα εξής:

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος επισημαίνεται πως “προτεραιότητα από το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι να υπάρξει σαφής δέσμευση ότι δεν θα επιβραβευθεί με νέους εξοπλισμούς η Τουρκία, που συμπεριφέρεται ως διεθνής ταραξίας μη σεβόμενη τις αρχές της καλής γειτονίας, τις διεθνείς συνθήκες στη Μεσόγειο, τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της και εν μέσω αυτής της γεωπολιτικής κρίσης κάνει παζάρι πάνω στην προσπάθεια χωρών της ΕΕ να νιώσουν ασφάλεια”.

Προστίθεται ακόμη ότι “η ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη για ένα νέο δαπανηρό εξοπλιστικό πρόγραμμα με την αγορά μιας μοίρας F35, δεν μπορεί να θέτει σε δεύτερο πλάνο αυτή την προτεραιότητα”.

Παρατιθεται εδώ η πρόσφατη ανάρτηση του συμβούλου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Σωτήρη Σερμπου για τα διεθνή: 

Timing matters: Για όσους είμαστε περισσότερο ή λιγότερο μυημένοι στα των ΗΠΑ, του πλαισίου και των πολλαπλών μηνυμάτων που ήθελε να στείλει ο Πρωθυπουργός μέσω της χθεσινής ομιλίας του στο Κογκρέσο, επρόκειτο για ένα προχωρημένο μάθημα δημόσιας διπλωματίας για όσες και όσους υπηρετούν ως πρεσβευτές της Ελληνικής Δημοκρατίας διεθνώς. Σήμερα, οι Αμερικανοί παρακολουθούν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, εκ μέρους ενός καθαρόαιμα συναλλακτικου Τούρκου προέδρου. Όταν συνδέουμε τη μικρή εικόνα των ελληνοτουρκικών με τη μεγάλη εικόνα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με το μέγεθος του διακυβευματος για την επόμενη ημέρα της διατλαντικης κοινότητας αξιών και συμφερόντων. Και πρωτίστως με την ίδια την αξιοπιστία μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ