Η Πολιτεία αρνείται το δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια και προτείνει αναστολή σε Νεο-ναζί: “Περίεργη” Δημοκρατία βιώνουμε…”

Έντονη κριτική στην ελληνική Πολιτεία για το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια άσκησε ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Χρήστος Τσούνης – της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής έκανε μια πολύ “εύστοχη” ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που “βγάζουν στη φόρα” τις παθογένειες της Ελληνικής Πολιτείας.

Project 'Διάλογοι': η φωνή της νέας γενιάς του Κινήματος Αλλαγής: Ανδρέας  Σταματόπουλος - Χρήστος Τσούνης | The Socialist

Δύο εικόνες δυό πραγματικότητες…
“Από την μια πλευρά σε έναν  άνθρωπο του πνεύματος του ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να παράσχει ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗ σε κάποιο παιδί που ενδεχομένως μεγαλώνει μόνο και έχει ανάγκη την οικογενειακή θαλπωρή και όλα αυτά επειδή ο άνθρωπος  έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις !!
Και από την άλλη πλευρά Κρατική Λειτουργός προτείνει στο δικαστήριο και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ της εγκληματικής οργάνωσης των Ναζί  και να αθωωθεί !!
Δεν είμαι ο πλέον open minded για το πώς ορίζεται η οικογένεια και πως συγκροτείται θα μπορούσα να χαρακτηριστω συντηρητικός…
Αλλά Ποια λογική  να βλέπεις να μην επιτρέπεται σε  κάποιον να θέλει να πάρει ένα παιδί από τα ορφανοτροφεία και να του δώσει την οικογένεια που του λείπει
ΚΑΙ την ίδια στιγμή κρατικος λειτουργος να προτεινει οι δολοφόνοι που διώκουν την διαφορετικότητα να αθωωθουν;;;
Περίεργη Δημοκρατία βιώνουμε…”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ