ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

“New York Times” -Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης, Γιάννης Λαγός;

Η φημισμένη εφημερίδα της Νέας Υόρκης φιλοξενεί το σχετικό κομμάτι στην ηλεκτρονική της έκδοση με τον χαρακτηριστικό τίτλο “η Ελλάδα τον θέλει στη φυλακή αλλά αυτός βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο”.

-Κάποιος να ενημερώσει την Δημοσιογράφο πως ο επίσης  καταδικασμένος “υπαρχηγός” Χρυσαυγίτης, Χρήστος Παππάς “αγνοείται” μα η κυβέρνηση Μητσοτάκη “κυνηγά” την Αριστερά και τις επετείους της!

Η δημοσιογράφος Ματίνα Στέβις Γκρίντντεφ αναδεικνύει αυτό το παράδοξο περιλαμβάνοντας στο ρεπορτάζ της ένα σύντομο χρονικό αλλά και σχόλια ανθρώπων που έχουν κατά καιρούς έχουν τονίσει ότι ο Λαγός δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ευρωοβουλευτής.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος τόνισε: “Πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει καταδικαστεί για τόσο σοβαρά εγκλήματα να είναι μέλος του μοναδικού εκλεγμένου δημοκρατικά θεσμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης; Πρόκειται για μία μοναδική κατάσταση χωρίς προηγούμενο”.

Ο Λαγός, όπως είναι γνωστό στηρίζεται στην ασυλία του. Μαζί με τον Χρήστο Παππά παραμένουν οι μοναδικοί καταδικασθέντες της ηγετικής ομάδας της ΧΑ που δεν βρίσκονται στα χέρια των αρχών.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M.Kατρίνης: "Κανένας διάλογος με κόμματα που μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσαν να μας διαλύσουν!"

Με την νέα ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kίνημα Αλλαγής κατά της υποβάθμισης της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των φύλων!

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΙΣΟΤΗΤAΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Σκουρλέτης: "Δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!"

Σημεία από τη συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού…
Read more