Ημερίδα: “Social Media, Digital Marketing and Modern Journalism”

H ΠΑΣΠ ΕΜΠΟ διοργάνωσε το Σάββατο, 30/1 στις 12:00, την 4η Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα για το 2021

H ΠΑΣΠ ΕΜΠΟ διοργάνωσε το Σάββατο, 30/1 στις 12:00, την 4η Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα για το 2021 με θέμα: SOCIAL MEDIA, DIGITAL MARKETING AND MODERN JOURNALISM.

Ομιλητές:
Ο κ. Παναγιώτης Παπαχατζής, Communication Strategist με περισσότερα από δεκαπέντε έτη εμπειρίας στην εταιρική και πολιτική επικοινωνία. Head of Digital Communication σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές της χώρας, Strategy and Communication Advisor της Red Wolf, ενώ εκτός των άλλων έχει διατελέσει σύμβουλος πρωθυπουργών, εταιρειών και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλα διαφημιστικά πρακτορεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο κ. Γιάννης Καραμαγκάλης, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, με εμπειρία δεκαετίας στο χώρο των Media, έχoντας εργαστεί για διάφορα από αυτά στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το ”insidestory.gr”, συνδρομητικό site ερευνητικής δημοσιογραφίας.
Ο κ. Άγγελος Γαβρής, Ιδρυτής του ”The Socialist”, ενός πολλά υποσχόμενου ενημερωτικού ιστότοπου, αλλά και Ιδρυτής και Εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού ”ResPublica”. Ο κ. Γαβρής είναι μεταξύ άλλων, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο-Θεσσαλονίκη.

 

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, διεξήχθη μεταξύ νέων φοιτητών και των ομιλητών σε ένα πάνελ που ενδεχομένως, να μην είναι και η τελευταία φορά που “έσμιξε”. 

Ο κάθε ομιλητής ξεχωριστά, ανέλυσε από την δική του “σκοπιά” και με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του, το θέμα της ημερίδας. Ένα θέμα που είναι το ζήτημα της εποχής μας, σε ό,τι αφορά την σύγχρονη δημοσιογραφία και τα νέα “εργαλεία” που έχει στην διάθεσή του ένας εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος.

Ποια η σχέση του Digital Marketing με την Δημοσιογραφία;

Ποια η σχέση των Social Media με την είδηση;

Πως επιδρά η χρήση των προσωπικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική εξέλιξη;

Πως μπορεί κανείς να κρατά τις ισορροπίες;

Ποια είναι τα “must” ενός σύγχρονου δημοσιογράφου;

Μια ημερίδα που αξίζει να ακουστεί από την αρχή μέχρι το τέλος και να δοθεί ιδιαίτερη βάση στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Σε καιρό πανδημίας, τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες!

 

Δείτε ΕΔΩ το Video αναλυτικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ