Καρχιμάκης: Στρατεύομαι δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου

Μεγαλώνει συνεχώς το ρεύμα προς τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθημερινά πολλά στελέχη μπαίνουν στην μάχη στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού για την εκλογική μάχη του Δεκεμβρίου.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με ανακοίνωσή του, στρατεύεται δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου, παρότι αρχικά είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Καστανίδη.

Δείτε την ανακοίνωση:
Η διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι σήμερα.
Η στράτευση μου δίπλα στο Γιώργο είναι για μένα αυτονόητη,γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν εγκατέλειψα ανθρώπους που πίστευα.
Είναι η επιλογή ,που δίνει την δυνατότητα στην παράταξη να πρωταγωνιστήσει ξανά και να επαναπατρίσει πολιτικά στο χώρο μας τους δημοκρατικούς πολίτες που αποστασιοποιηθηκαν,η επέλεξαν άλλους πολιτικούς χώρους.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου την μάχη στην προσπάθεια για την επαναφορά του πρωταγωνιστικου ρόλου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.
Η κοινή μας πορεία σε καλές αλλά και σε δύσκολες διαδρομές,μου δίνει την ευκαιρία ,να σας ζητήσω να δώσετε την στήριξη σας μαζί και με οποίους άλλους μπορείτε στον Γιώργο Παπανδρέου ,στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Μιχάλης Καρχιμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ