ΚΙΝΑΛ: “Στον αέρα” λόγω κορονοϊού η Συνδιάσκεψη του Σεπτεμβρίου -Αλλαγή στην Εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη!

Εδώ και καιρό, έχουμε γράψει στο “Τhe Socialist” πως το Κίνημα Αλλαγής, τηρεί υπεύθυνη στάση ως κόμμα από την αρχή της πανδημίας. Έχει εκσυγχρονιστεί, παράγει πλούσιο πολιτικό και κοινωνικό έργο και δικαιώνει τις απαρχές του, απαρχές που τις βρίσκει κανείς τόσο στην 3η του Σεπτέμβρη όσο και στο παρόν.

Σε αλλαγή του σχεδιασμού του για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη προχωράει το Κίνημα Αλλαγής. Η Χαριλάου Τρικούπη είχε προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στην οποία η Φώφη Γεννηματά θα παρουσίαζε το σχέδιό της για το νέο ΕΣΥ. Εκδήλωση που θα ήταν αφιερωμένη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως το οραματίστηκαν Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Π.Αυγερινός και ο Γ.Γεννηματάς.

Η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε αλλά θα γίνει διαδικτυακά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Ο “κύκλος” της προέδρου του ΚΙΝΑΛ,  κ. Γεννηματά, αναζητούν τρόπους, μετά τη ματαίωση της ΔΕΘ για να παρουσιάσουν επίσης τις προτάσεις του κόμματος για την αξιοποίηση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης. Στον αέρα βρίσκεται, λόγω κοροναϊού, και η προγραμματισμένη συνδιάσκεψη του κόμματος κατά την οποία θα αποσαφηνιζόταν το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα του Κινήματος Αλλαγής.

Δ.Κουρμπέλης για το “ΤΗΕ SOCIALIST”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ