ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: “Ντροπη το “show” για 40 οχήματα με leasing! Από το 1998-2004 η Ελλάδα είχε αποκτήσει 1500 οχήματα!”

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, καθυστερήσεων και ατολμίας αποφάσεων, η Κυβέρνηση σήμερα κομπάζει για την απόκτηση 40 λεωφορείων με leasing. Τώρα, στα μέσα Απριλίου και την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας, αντί για τα 300 τουλάχιστον λεωφορεία που έχουν εξαγγελθεί και έπρεπε να βρίσκονται στην κυκλοφορία από τον Αύγουστο.

Είναι σε όλους γνωστός ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί στη διάδοση του COVID-19, αποτελώντας επί μήνες εστία υπερμετάδοσης.

Απαιτείται ριζική αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, τόσο με αγορά εξοπλισμού, όσο και με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.

Σήμερα εκτίθεται ένας Πρωθυπουργός παρευρισκόμενος σε ένα σόου για 40 οχήματα, όταν την περίοδο 1998-2004 η χώρα απέκτησε 1500 οχήματα με Ελληνική συμπαραγωγή και κανένας Πρωθυπουργός δεν χρειάστηκε να παρευρεθεί, ούτε να κάνει δηλώσεις.

Αντί για τους πανηγυρισμούς με την παρουσία του Πρωθυπουργού, η Κυβέρνηση να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδοθούν για κυκλοφορία και τα 300 λεωφορεία, μέσα στον Απρίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ