ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Συνάντηση Γιώργου Αρβανιτίδη με Περιβαλλοντικές Οργανώσεις

Συνάντηση Αρβανιτίδη με Περιβαλλοντικές Οργανώσεις

Ύστερα από κάλεσμα που απέστειλε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης στις περιβαλλοντικές οργανώσεις, είχε μαζί με τους γραμματείς περιβάλλοντος και ενέργειας του Κινήματος_Αλλαγής Χάρη_Δούκα και Γιώργο_Αποστολόπουλο μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση μαζί τους, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Στηρίξτε μας! Γίνετε συνδρομητές στο “Res Publica”- Το περιοδικό της ΑΛΛΑΓΗΣ: Το πολιτικό – ενημερωτικό περιοδικό θα έρχεται στα mail σας κάθε μήνα μετά την συνδρομή σας ΕΔΩ: –> https://thesocialist.gr/subscription-plan

ΜΗΝ χάσετε το πρώτο μας τεύχος!

Έγινε μια ειλικρινής και ανοιχτή συζήτηση για όλα τα περιβαλλοντικά και ενεργειακά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και ο αρμόδιος υπεύθυνος του Κινήματος Αλλαγής άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των ΜΚΟ για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης στους τομείς αυτούς.

Ο κ. Αρβανιτίδης ενημέρωσε τις Οργανώσεις για το νέο “πράσινο” στίγμα που θέλει να διαμορφώσει το Κίνημα Αλλαγής με επίκεντρο την ενσωμάτωση της Κλιματικής Αλλαγής σε κάθε πρόταση πολιτικής του και δεσμεύτηκε για μια ακόμη τηλεδιάσκεψη προσεχώς.

Στη συνάντηση τηρήθηκαν απόλυτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα φυσικής απόστασης και προστασίας.

#kinima_allagis #WWF #Greenpeace #TheGreenTank #Οργάνωση_Γη #Ecorec