Κίνημα Αλλαγής για πρόωρες εκλογές-ποσοτική χαλάρωση Ελληνικού χρέους- εκκρεμείς συντάξεις

Τυχοδιωκτική η προσφυγή στις κάλπες

Μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση έχει εντολή να διαχειρισθεί και τις κρίσεις και τις συνέπειές της. Όταν η Ελλάδα θα πρέπει να ξαναμπεί επειγόντως σε τροχιά ομαλότητας, θα είναι τυχοδιωκτισμός να καταφύγουμε σε εκλογές και μάλιστα διπλές, που θα εντείνουν επικίνδυνα διαλυτικά φαινόμενα. Χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια δύσκολες καταστάσεις. Όχι νέες περιπέτειες. Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα του πως έπεσαν «από το άλογο» στις εκλογές που έγιναν μετά από κρίση, αυτοί που νόμιζαν ότι ήταν «καβάλα».

Άρση του waiver από την ΕΚΤ: καμία δικαιολογία για την Κυβέρνηση να καθυστερεί

Με τη σημερινή της απόφαση της ΕΚΤ να συμπεριλάβει τα ελληνικά χρεόγραφα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης εξαιτίας της πανδημίας, κυβέρνηση και τράπεζες δεν έχουν καμία δικαιολογία να μη στηρίξουν αποτελεσματικά την πραγματική οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά. Το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει εγκαίρως εφτά προτάσεις άμεσης παρέμβασης για να μην μπουμε σε νέες περιπέτειες και νέα μνημόνια.

Επιτακτική η έμπρακτη στήριξη πολιτών με εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης

Σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται στη δημοσιότητα, οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης για κύρια και επικουρική́ ασφάλιση έχουν ξεπεράσεις τις 250.000, με την αναμονή σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει έως και τα πέντε χρόνια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι δικαιούχοι παροχής σύνταξης δεν λαμβάνουν ούτε προσωρινή σύνταξη, δεν υπάρχει καμία μέριμνα από την Κυβέρνηση για την εν λόγω κατηγορία συμπολιτών, καταβολή . Διαβάστε περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ