ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ: Η υπεύθυνη αντιπολίτευση!

Στην εποχή που διανύουμε, τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλουν να δείξουν την δέουσα υπευθυνότητα. Το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει παράδειγμα για όλους!

Είναι γεγονός πως ζούμε στιγμές “απείρου κάλλους” αν ήταν να μιλήσουμε με όρους αυστηρής δημοσιογραφικής γλώσσας, ή αν θέλετε, “σκηνές αποκάλυψης” σε όρους Χόλιγουντ. Σε όρους καθημερινότητας και ειλικρίνειας, ζούμε μια περίοδο που θα μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας ως μια εποχή καθολικής κρίσης. Και σε τέτοιες εποχές, μικροκομματικοί σχεδιασμοί και δηλώσεις δεν ταιριάζουν.

Και σε τέτοιες εποχές θα έπρεπε εδώ και μήνες να είχαμε σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για την δημιουργία μιας εθνικής γραμμής απέναντι σε ό,τι συμβαίνει. Και σε τέτοιες εποχές χρειαζόταν μια διακομματική επιτροπή τεχνοκρατών για να διαχειριστούν την μάστιγα του κορονοϊού. Σε τέτοιες εποχές στο μεταναστευτικό και στα όσα συμβαίνουν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα χρειαζόμαστε αποφάσεις ευθύνης και όχι δηλώσεις αντιφατικές όπως τελευταία οι δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ανοιχτά σύνορα για όλους στην Ε.Ε.

[the_ad id=”4621″]

 

Κάθε εποχή έχει τα δικά της σημεία αναφοράς. Και σε αυτή την εποχή που ζούμε αγαπητοί αναγνώστες, χρειάζεται ενότητα, ουσιαστική αντιπολίτευση που ως στόχο έχει την δημιουργία κοινού μετώπου απέναντι στα εθνικά, τα ζητήματα υγείας και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που είναι ξανά, δυστυχώς, προ των πυλών. 

Το Κίνημα Αλλαγής ,έχει κάνει με ακρίβεια όλα τα παραπάνω, “φωνάζοντας” διαρκώς για τις συνθήκες ομοψυχίας και ενότητας που χρειαζόμαστε σε αυτό τον τόπο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όσα “αποκαλυπτικά” συμβαίνουν.

Εύγε!

Γαβρής Άγγελος,

Αρχισυντάκτης/Ιδιοκτήτης “The Socialist”

Related posts
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

KINAΛ για "ΙΑΝΟ": Να αποζημιωθούν οι πληγέντες χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις!

Ανακοίνωση Τομέα Πολιτικής Προστασίας Κινήματος…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: "Η εποχή του «διαίρει και βασίλευε» και του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έχει περάσει ανεπιστρεπτί για τη ΝΔ"

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΜΑ: Ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μ.Weber καταψήφισε την τροπολογία για "εμπάργκο" όπλων της Ε.Ε στην Τουρκία - Πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος -Αρχισυντάκτης “Τhe…
Read more