ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

To Kίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου, κάνει δικό του κόμμα. Πολιτική κίνηση ή “attention seek” ;

To Kίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου, κάνει δικό του κόμμα.

Δεν είναι ψέμα, είναι αληθινό γεγονός και μπορεί κανείς να το βεβαιώσει μπαίνοντας στην σελίδα των φίλων του Ανδρέα Παπανδρέου στο Facebook. Τα ανώνυμα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος, μιλούν για διαπλοκή στο ΚΙΝΑΛ και εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός πως είναι ανώνυμοι χρήστες του διαδικτύου και μιλούν για το ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος την 3η Σεπτεβρίου-ημερομηνια σταθμό για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής- μας κάνει να “υποψιαζόμαστε” και να είμαστε καχύποπτοι για τις προθέσεις, τις πιέσεις που θέλουν να ασκούν κάποιοι άγνωστοι ή και τα οφέλη που μπορεί να θέλουν να έχουν σε προσωπικό επίπεδο μέσα από μια τέτοια υπόθεση. Μια σελίδα στο Facebook, δικό της κόμμα. Δημοκρατία ή ανάγκη αυτοπροβολής.

Γράφει ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, μάλιστα, κάνουν γνωστή την είδηση του «ανδρεϊκού κόμματος» και γράφουν:

«Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης. Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα “είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε” Ρε άντε απο εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965″! Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή! Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη!

Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία! Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς απο σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε απο τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!», σημειώνουν χαρακτηριστικά.