“Κλιμάκιο” του Κινήματος Αλλαγής στη Βαρβάκειο Αγορά

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Υπεύθυνο Ανάπτυξης, Μιχάλη Κατρίνη, τον Γραμματέα Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας Στέφανο Κομνηνό, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων και Γραμματέα Τομέα Περιβάλλοντος, Γιώργο Αποστολόπουλο και τον Γραμματέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο, θα επισκεφτεί αύριο Μ. Τρίτη, 27 Απριλίου στις 10.00 πμ, την Βαρβάκειο Αγορά.

Ενώ στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Ανδρέας Νιώτης, για την κίνηση αυτές τις ημέρες, ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων, αλλά και αν υπάρχει επάρκεια στην αγορά.

«Το Πάσχα αυτό πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι τιμές σήμερα σταθεροποιήθηκαν. Το Σάββατο κατέβηκε πολύς κόσμος και είμαστε αισιόδοξοι. Επάρκεια φαίνεται να υπάρχει. Ο κόσμος παίρνει αρνί, κατσίκι, αλλά όποιος έρχεται εδώ συνήθως ψωνίζει όλα τα κρέατα του μήνα» είπε ο κ. Νιώτης.

«Ο μεγάλος όγκος με αρνιά και κατσίκια ξεκινάει από σήμερα. Ξεκινήσαμε να παραλαμβάνουμε. Οι τιμές ξεκινούν από 6,90 το κιλό. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και εισαγωγές» συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Νιώτης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες να επισκεφθούν οι πολίτες τη Βαρβάκειο αγορά, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος μπορεί να πάει στα mall αλλά δεν μπορεί να πάει στη Βαρβάκειο να ψωνίσει τις καθημερινές. Το λέμε από την Τσικνοπέμπτη αυτό. Αλλά δεν μας ακούει κανείς. Το θεωρώ άδικο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ