Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ψάχνουν “πολιτικά χαρακτηριστικά” για να δικαιολογήσουν την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ σε πολίτες!

Γράφει ο Άγγελος Γαβρής

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, βρίσκεται σε “πανικό”. Έχοντας αντιληφθεί πως η κοινωνία της “γυρνά την πλάτη” , αφού “εξαντλεί” τον κυβερνητικό παρεμβατισμό στην Ελληνική Ενημέρωση, πλέον εξαντλεί και την εφαρμογή του δόγματος “Βία και καταστολή” στον απλό πολίτη. 

Να ξαναπούμε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία; Να ξαναπούμε πως αυτή η κυβέρνηση  των “αρίστων” που επικαλείται το ελληνικό “φιλότιμο”, δεν παραιτείται παρόλο που στο ζύγι της κοινωνίας, οι πολιτικές ευθύνες που αναλογούν σε μεγάλα ζητήματα “γέρνουν” εις βάρος της; Το ξαναλέμε. Με σαφήνεια αυτή τη φορά. Η κυβέρνηση αυτή, βλάπτει σοβαρά την Δημοκρατία.

Αυτή τη φορά, για να δικαιολογήσουν το “ντου” της ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, επιστράτευσαν στρατηγικές που αντηχούν σε σκοτεινές περιόδους της Ελληνικής Ιστορίας, “δίνοντας στεγνά” το όνομα του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε από την Αστυνομία, παραβιάζοντας κάθε δικαίωμα και άρθρο του Συντάγματος. Ταυτόχρονα, ακούστε το αυτό, επικαλέστηκε εμμέσως πλην σαφώς, η Κα Ζαχαράκη, σε δηλώσεις της που ακολουθούν, πως η “Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε τρικάκια που επιτίθενται στην σύζυγο του Πρωθυπουργού” . Δηλαδή τι; Θίχτηκε η ΕΛ.ΑΣ που αναφέρθηκαν πολίτες στην σύζυγο του Πρωθυπουργού και άρχισαν το ξύλο;

Καθεστωτικές λογικές, μιας κυβέρνησης σε πανικό, που ψάχνει να “πιαστεί” από κάπου – παρέα με τις “μισθοφορικές πένες” και τα τρολ των social media, για να κρατηθεί στην εξουσία.

Η δήλωση της κ. Πελώνη:

“Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται.
Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία.” 

Η δήλωση της κ.Ζαχαράκη:

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Άκη Παυλόπουλου, ο κ. Κυρανάκης έδωσε στον αέρα τα πλήρη στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από τους άντρες της ΔΙΑΣ, ονοματεπώνυμο και ιδιότητα, συν διάφορα ακόμα. Δεν σεβάστηκε τους αυστηρούς περιορισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και κοινοποίησε τα στοιχεία ενός ανθρώπου που έχει συλληφθεί και για τον οποίον δεν υπάρχουν ακόμα κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ