Μανώλης Χριστοδουλάκης για αποκαλύψεις για Μάτι: “Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν πως όταν έχουμε περισσότερους από 100 νεκρούς φταίνε μόνο τα πεύκα και η άναρχη δόμηση.”

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο Creta Tv για την περιοδεία στην Κρήτη με την Φ. Γεννηματά, για την Ευρώπη και το Ταμείο Ανάκαμψης, για τις αποκαλύψεις για το Μάτι, τα εθνικά θέματα και το ρόλο του Κινήματος Αλλαγής.

Μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε: 

❗️Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν πως όταν έχουμε περισσότερους από 100 νεκρούς φταίνε μόνο τα πεύκα και η άναρχη δόμηση. Αυτές οι ψυχές, πρέπει κάποια στιγμή να δικαιωθούν.
👉Είναι τραγικό και βαθιά προκλητικό να επιχειρείται μια ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της τραγωδίας στο Μάτι. Μια προσπάθεια που έρχεται από ψηλά, όπως αναφέρει και ο τότε Αρχηγός της Πυροσβεστικής.
Δεν προκαλεί εντύπωση φυσικά αν θυμηθούμε την επικοινωνιακή φιέστα με τις ανοιχτές κάμερες, που στήθηκε εκείνο το βράδυ για να πειστεί η Ελληνική κοινωνία ότι υπήρξε μία συνομωσία για να πληγεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

👉Να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει και να απονεμηθούν οι ευθύνες από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Υπάρχουν πυροσβέστες που δίνουν τη ζωή τους και ρισκάρουν καθημερινά προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας, όσο κάποιος στην πλάτη τους παίζουν παιχνίδια εξουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ