Με μέλη της Βουλής των Εφήβων συναντήθηκε η Φώφη Γεννηματά (ΦΩΤΟ)

Μέσα από το Κίνημα Αλλαγής και το Δίκτυο Νέας Γενιάς, θα τους δώσουμε το αναγκαίο βήμα και κάθε βοήθεια για να αναπτύξουν και να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους

Συνάντηση με μέλη της Βουλής των Εφήβων είχε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία μίλησε μαζί τους και τους προσκάλεσε στην φετινή ΔΕΘ, για να συζητήσουν για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο και την αναγκαία συμμετοχή της κοινωνίας και της νέας γενιάς σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε η κ. Γεννηματά στα social media:

«Συναντήθηκα σήμερα με μέλη της Βουλής των Εφήβων, που πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για την κλιματική κρίση. Με εντυπωσίασαν με την ωριμότητα της σκέψης τους και την αποφασιστικότητά τους. Συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις τους και τους παρουσίασα τις πρωτοβουλίες μας.

Μέσα από το Κίνημα Αλλαγής και το Δίκτυο Νέας Γενιάς, θα τους δώσουμε το αναγκαίο βήμα και κάθε βοήθεια για να αναπτύξουν και να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους. Τους κάλεσα να είναι μαζί μας στην φετινή ΔΕΘ, όπου θα συζητήσουμε για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο και την αναγκαία συμμετοχή της κοινωνίας και της νέας γενιάς σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

Δείτε την ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ