Μητσοτάκης σε Υπουργούς: “Στηρίξτε Μενδώνη” -ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι η Μενδώνη λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του»

Ηρεμία πριν την "καταιγίδα" στην Βουλή των Ελλήνων

Στήριξη Μητσοτάκη προς Μενδώνη στο υπουργικό Συμβούλιο

Με μία αποστροφή του λόγου του κατά την τοποθέτησή του ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός εξέπεμψε μήνυμα στήριξης στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενόψει και της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, απαντώντας έτσι και στη σφοδρή κριτική που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαστε ένα συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα. Κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς, των οποίων τις παραιτήσεις έχει ζητήσει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, θυμίζοντας ταυτόχρονα ότι η Λίνα Μενδώνη έχει βοηθήσει αρκετούς υπουργούς λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη στήριξη του κ. Μητσοτάκη προς την κα Μενδώνη

Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα όσα λέμε τόσες μέρες. Ότι η κα Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του. Και αφού μάζεψε τους βουλευτές του που ζητούσαν την παραίτησή της, τώρα φρόντισε να στείλει το ίδιο μήνυμα και στους υπουργούς του για να τη στηρίξουν, διαρρέοντάς το μάλιστα και με non paper. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να επιβεβαιώσει πως η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον κ. Μητσοτάκη;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ